Így fogja zárni a hetet az Ikrek jegy szülötte





Remekül el tud lazulni és sikerül egy igazán kikapcsolódós délutánt szerveznie.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.06.19.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Nagy feladat megoldása előtt áll, ami minden erejét és figyelmét igénybe veszi. Ámde ha most amúgy sem tehet mást, inkább feledkezzen meg róla a hétvégére! Ha sikerül felhőtlen kikapcsolódásban eltöltenie, feltöltekezhet.

Bika (04. 21.–05. 20.)

A Vénusz és a Neptunusz fényszöge hat a mai napon. Ez a bolygókapcsolódás felkelti természetének érzéki és gondoskodó oldalát. Mutassa ki a szeretetét és a szerelmét a párjának. Ma igazán romantikus napja lesz!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Nagyszerű lezárása lesz a hétnek ez a nap. Remekül el tud lazulni és sikerül egy igazán kikapcsolódós délutánt szerveznie. Kell is, hogy kikapcsolódjon, sokat és jól dolgozott az elmúlt időszakban.

Rák (06. 22.–07. 22.)

A párkapcsolatát ma igazán különlegesnek fogja érezni. Főleg, ha a körülményeket is az érzéseihez választja meg. A romantikára a mediterrán vagy vízparti helyek a legkellemesebbek. A vágyak ma magasra repítik.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Jól végződik ez a hét, a mai nap lehet a koronája. Gyümölcsözőnek és fejlődőnek látja a körülményeit. Ma nem is kell mással törődnie, csak az emberi kapcsolataival. És még egy jó könyv is beleférhet az idejébe!

Szűz (08. 23.–09. 22.)

A családtagjai, a rokonai határozott döntéseket várhatnak öntől. Ne halogassa hát tovább, a végső szót úgyis önnek kell kimondania. Így van ez akkor is, ha magában a döntésben az ő vélekedésüket is kénytelen érvényre juttatni.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Barátkozós kedvében van, és minden oka meg is van rá. Leginkább most ugyanis bennük bízhat. A családja is ön mellett van, de sajnos inkább csak lélekben. Van, amiben egyedül egy elválaszthatatlan jó barátra számíthat most.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

A Vénusz és a Neptunusz fényszöge ma előhozza az önben bujkáló romantikust! Ma igazán kedves hangulatban van, és szívesen kényezteti a párját finom ételekkel, törődéssel, öleléssel. Szervezzenek kettesben valamilyen programot.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Nyugtalan és izgatott ezen a napon, ami szerencsés esetben szokatlan alkotókedvvel is párosulhat. Ma mindent megtesz, hogy valami nagyot, valami különlegeset hozzon létre. A szellemi út veszélytelen, ellenben a barkácsolás, az nem!

Bak (12. 22.–01. 20.)

A munkájában szokatlanul következetes és kitartó. Ámde nem csak munkából áll az ember élete. Különösen igaz ez a hétvégére! Ma felejtse el a kötelességeket, a laptopját inkább ki se nyissa! Kapcsolja ki a mobilját!

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Ma könnyűnek és felhőtlennek érzi a szívét. És valóban, csupa olyan élményekkel gazdagodik, amik ezt az érzést erősítik a lelkében. Ossza meg másokkal is a benyomásait, gondolatait!

Halak (02. 19.–03. 20.)

Szerelmi életében változásokat remélhet. Persze önmagának sem árt kissé elébe menni a dolgoknak. Csak egy kis jel kell, és máris beindul a lavina. Nem kell, hogy mindent elsöpörjön, de ez is nagyrészt önön múlik.





Ezeket olvastad már?
Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás