RETRO RÁDIÓ

Az Oroszlán jegy szülötte legyen ma nagyon gyengéd





Ha javítani szeretnél a párkapcsolatodon, akkor bizonyos áldozatokat kell hoznod érte. Azt nem várhatod el, hogy mindig a társad hátráljon meg a kedvedért. Mutasd meg, milyen az, amikor te tudsz lemondó lenni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.06.
horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A Hold és a Vénusz fényszöge nagyon érzelmes és romantikus napot jelez. Tökéletes ez arra is, hogy megossza a legmélyebb érzéseit, gondolatait egy barátjával. Mindenképpen mozduljon ki egy kicsit este, és élvezze ki a jó hangulatot.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Önnek jó szeme van ahhoz, hogy átláthassa a helyzetet. Tudja jól, kik vannak ellene, de azért azt is lássa meg, hogy mi módon fordíthat a magatartásukon. Semmi sem örök, még a viszály sem. Kezdeményezze ön a barátkozást!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Jó napra számíthatnak az Ikrek jegy szülöttei. Ha ráadásul nem is az otthonában tölti a napot, akkor a kaland lehetősége is felmerülhet. Ha mégis az otthonát választja, akkor pedig különösen meghitt pillanatokra számíthat.

Rák (06. 22.–07. 22.)

A Hold és a Vénusz fényszöge csodás napot jelez. Kicsit zaklatottan indulhat a napja, valószínűleg azért is, mert hajlamos túlaggódni a dolgokat. A mai napon kapcsolódjon ki teljesen, feledkezzen meg a munkájáról, lelje örömét a családi életben!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Ha javítani szeretne a párkapcsolatán, akkor bizonyos áldozatokat kell hoznia érte. Azt nem várhatja el, hogy mindig a társa hátráljon meg az ön kedvéért. Mutassa meg, milyen az, amikor ön tud lemondó lenni.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

A munkahelyi történésekről jobb lenne, ha meg tudna feledkezni egy kis időre. A társával kellene foglalkoznia inkább, hiszen olyan kevés időt tudnak egymásra áldozni. Pedig ez egyiküknek sem áldozat, hanem öröm.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Valamiben vagy valakiben csalódott az elmúlt időszakban, amit nagyon nehezen tud feldolgozni. Valójában csak az idő hozhat gyógyírt a sebeire. Ne gyötörje magát, ön mindent jól csinált. Most koncentráljon a feladataira!

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

A mai napon inkább ne foglalkozzon pénzügyekkel. Szombat lévén túl sok mindent úgysem tehet, feledkezzen hát el egy kicsit a gondokról. Ha egy kicsit költekezni támad kedve, ma ezt is megengedheti magának. Szórakozzon a családjával!

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Végre itt a várva várt fordulat, mely az élete sok területére kihathat. Önnek nincs más dolga, csak meglátni a lehetőségeket és a megfelelő időben lépni. A párkapcsolatot illetően tehet elsősorban nagy horderejű lépéseket.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Most az egyszer ne legyen annyira hű az elveihez! A Szaturnusz miatt valahogy nagyon kezd megcsontosodni a véleményeiben. A helyzete azonban átértékelést, újraértelmezést kívánna.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Olyan élményekben lehet része ma, amelyekre már régóta vágyott. Egy kisebb-nagyobb utazásra is viheti jó sorsa. Ne feledje otthon a fényképezőgépét! Teremtsen emlékeket!

Halak (02. 19.–03. 20.)

Olykor ugyan nehéznek érzi a helyzetét, de valójában nagyon szép időszakot él meg éppen. Olyan emberek veszik körül, akiket szeret és akik szeretik önt. Ennek örüljön, és élvezze ki a mai nap szabadságát, az együtt töltött órákat!





Ezeket olvastad már?
Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás