RETRO RÁDIÓ

Mérleg! Sosem késő újrakezdeni!





Elégedetlennek érzi magát a Mérleg. Gondolkodjon el, mi az, ami boldoggá tenné. Sosem késő újrakezdi, legyen szó bármiről is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.29.
csillagjegy

Október 29.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Ma két lábbal kell állnia a földön, annak ellenére, hogy ez most nem könnyű. Nem igazán szeret a középpontban lenni, de elkerülhetetlen. Figyeljen magára, ne vállaljon túl sokat, ne terhelje túl magát, senkinek sem hiányzik.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Nem kell bizonyítania hozzáértését és elhivatottságát a mostani feladatához, hiszen mindenki tisztában van a képességeivel. A napokban kiváló találkozókon vehet részt, amelyeknek kifejezetten örül, hiszen jó kikapcsolódást ígérnek.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Nagy a nyomás mostanában, ám lehet, hogy önnek is könnyedebben kellene hozzáállnia a feladatokhoz. Ne vegye annyira komolyan őket! Az önt körülvevők sokat követelnek öntől, miközben ők maguk alig tesznek le bármit is a közös asztalra.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Miért hozzám fordul mindenki segítségért? - teszi fel sokadszorra magának a kérdést, de a választ maga is tudja. Vegye megtiszteltetésnek mások bizalmát. Ha tud segítsen, de ne erején felül. Békével és alázattal fogadja a kéréseket, az agressziót felejtse el.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Egyértelmű, hogy ön egyedül is képes sikerre vinni a munkahelyén kapott feladatokat, ám ne feledje: a csapatmunka arra is jó, hogy a megbízásból más is részesüljön, és a siker gyorsabb legyen. Gondolkodjon hát el azon, hogy elfogadja a segítséget.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Mai mottója a „megcsinálom, bármi is fog történni”, ami egyrészt azt bizonyítja, hogy ön határozottan halad a célja felé, de jelenthet elkeseredettséget is. Ne feledje: megvan a tehetsége és a hozzáértése, hogy véghezvigye céljait.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Úgy érzi, mostanában nem egészen ott tart az életében, ahol szeretne, ezért elégedetlen. A kesergés helyett nézzen szét, gondolkodjon el, hogy mi az, ami felvidítaná, boldoggá tenné. Sosem késő újrakezdi, legyen szó az élet bármely területéről is.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Valamire szeretne most nagyon nemet mondani, úgy érzi, az lenne az igazi kiváltság, ha ezt megtehetné. Gondoljon arra, hogy ha most mégsem mond nemet, az elősegíti a céljai elérésében. Kedvese kissé elutasító önnel, de legyen türelemmel.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Szerelmi fronton új impulzusokat keresnek a Nyilas szülöttei, és aki keres, az találni is fog. Az egyedülállóknak könnyű dolguk lesz, viszont a kapcsolatban élőknek érdemes elgondolkodniuk, hogy ilyen helyzetekbe megéri-e belemenni.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Ne követeljen túl sokat magától, mert nincs értelme. A maximumot már így is teljesítette. A vállalkozás, amelyet szeretne beindítani, jó irányba halad, minden tény ezt bizonyítja. Ne lassítson és erőfeszítései meghozzák a várt eredményt.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Szeretné átlépni a saját határait, szeretne olyan területre lépni, amelyet eddig még nem térképezett fel. Mielőtt kalandvágyból belevágna az új feladat teljesítésébe, gondolja át, hogy ez valóban megéri-e. Pihenjen is, mert a szervezetének szüksége van rá.

Halak

II. 20.–III. 20.

Energiaszintje az egekben van, ezért kollégái és szerettei alig tudnak lépést tartani önnel. Ez a helyzet viszont segíti önt abban, hogy a kialakult nehéz helyzetben ne dugja a fejét a homokba, hanem a megoldást keresse. Szerelmi téren sikert ígérnek a csillagok.

 

Október 30.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Minél több erőfeszítést teszünk egy cél elérése érdekében, annál nagyobb az esély rá, hogy siker koronázza a munkánkat. Ezzel a gondolattal érdemes erősítenie magát. Mivel szerelmi életét mostanában elhanyagolta, ne várjon nagy romantikát, viszont figyeljen oda kedvesére.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Folyamatos mérlegeléssel telnek a napjai, mert nem tudja eldönteni, hogy elfogadja-e a felkínált lehetőséget. Sok minden szól ellene, de mellette is. Ha mégis kockáztatna, a csillagok támogatni fogják. Szerettei között kialakulnak kisebb konfliktusok, segítsen enyhíteni azokat.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Családja körében békét és harmóniát kap, az idősebb generáció tagjaival most kiválóan megértik egymást. Jó beszélgetések, visszaemlékezések várnak önökre. A derűs pillanatok a gyerekekkel való kapcsolatára is vonatkoznak.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Ma mindenkivel megtalálja a közös hangot és ez nagy örömmel tölti el. Éppen ez a hangulat segítheti abban, hogy felvegye a kapcsolatot egy rég elhanyagolt, távoli rokonával, de jó eséllyel indul akkor is, ha randevút kezdeményezne valakivel.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Nem érti, hogy a környezetében többen is aggodalmaskodnak egy hír hallatán. Bár önnek ez felesleges hisztéria, ne becsülje le a többiek érzéseit. Segíthet, ha kedvesen, de érthetően elmondja, miért nem is annyira vészes a helyzet.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Elárasztották a kisebb feladatok, amelyek könnyű falatnak tűntek az elején, de most már látja, hogy így alig marad energiája a valóban fontos dolgokra. Vonuljon el, pihenjen, és gondolja át, mi az, amibe valóban érdemes belefognia.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Ha úgy érzi, minden erőfeszítése ellenére sem sikerülnek a tervei, itt az ideje abbahagyni a próbálkozást. Szánjon időt a pihenésre, a családra, a csendre, mert óriási szüksége van arra, hogy feltöltse az energiaraktárait. Csak élvezze az életet!

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Játékos hangulatában van, így ma mindent ajándéknak és szórakozásnak él meg, amit ön elé sodor az élet. Remek nap tehát ez arra, hogy örüljön az élet adta szépségeknek, örömöknek. Mutassa meg a kedvesének, hogy kiváló szakács és romantikus partner.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Alaposan gondolja át a terveit, mert a csillagok ma a legőrültebb tervek megvalósulását is segíthetik. Szerelmi fronton bizonytalanság és konfliktusok terhelhetik az életét, ugyanis kedvese jövőképe kissé eltér az önétől. Próbálják meg összehangolni a kettőt.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Egy önhöz közel álló személynek szüksége lesz a segítségére, amit ön szívesen meg is ad. Családja megpróbál önnek annyi szeretet adni, amennyit csak lehet, ezért figyeljen arra, hogy oda-vissza működjön ez a dolog.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Egy kihívás vár önre, amibe nem is tudja, hogy kezdjen-e bele, ugyanis mostanában a saját képességeiben sem nagyon hisz. Erősítse hát meg magát, az önbizalmát, mielőtt elvállalna egy olyan dolgot, ami nem biztos, hogy az ön útja.

Halak

II. 20.–III. 20.

A pozitív fejlemények gyakran lassan jönnek be az életünkbe, ezért érthető, ha sokszor türelmetlenek leszünk és elfáradunk. Tartson ki, és lassan, de biztosan beérnek a befektetett munkái. Kedvesével legyen egyenes és minden gördülékenyebben fog menni.





Ezeket olvastad már?
Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás