RETRO RÁDIÓ

Jobb lesz, ha ma lép a Bak, ezért érezhet féltékenységet





Fontos, hogy ne higgy a pletykáknak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.26.
horoszkóp

2022. július 26.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nagyon jó hangulatban kezdődhet a napja. Annál jobb, minél több szabadságra számíthat. Nem kell az unalomtól tartania: a véletlen ma nagy szerepet kaphat életében. Minden azon múlik, mennyire nyitott. Egy új barátság is elkezdődhet.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold és a Vénusz fényszöge békét és harmóniát hoz az életébe. Ráébredhet: a történések nem önmagukban jók, vagy rosszak, hanem a látásmódja teszi ilyenné, vagy olyanná éppen. És most nagyon is szépnek mutatkoznak az események.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Folyton futkos, és tevékenykedik. Mi lenne, ha egy kicsit megállj parancsolna magának a lótás-futásban? Akkor talán azt is észrevenné, hogy valaki már régóta ácsingózik önre. Talán nem is reménytelenül. Hogy ez kiderüljön, ahhoz idő kell.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold és a Vénusz fényszöge lelki békét hoz önnek. Világosan látja azokat az érzelmi kötődéseket, amelyek olyan fontosak az életében, és most mindennél többre tartja ezeket a kapcsolatokat. Intenzív érzelmi megélései lesznek ma!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Hatalmas meggyőzőerővel bír, aminek következtében ma bárkit levehet a lábáról. Igen, a párját is. Ma van esélye elérni nála azt, amiért az elmúlt hónapokban teljességgel hiába küzdött. Ebben higgyen!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Miért ragaszkodik úgy a véleményéhez, ha a szíve mélyén már belátta, hogy nincs igaza? Persze az sem jó stratégia, ha mindig az éppen jelenlévőhöz igazítja a mondandóját. A kettő között kellene megtalálnia önmagát.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Hold és a Vénusz meghittséget hoz az életébe. Nagy szüksége is van már erre, mert túl sok volt az intenzív élmény, a fordulat mostanság. A párjával most szilárd egységet alkotnak, és megadják egymásnak a teljes érzelmi biztonságot.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nagyon elégedett lehet önmagával: minden úgy alakult az életében, ahogy azt remélte, ahogy elvárta. Ám a barátait sem kellene elhanyagolnia. Még akkor sem, ha azok esetleg nem viselkedtek mindig korrekten. Gondoljon a szép napokra!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold és a Vénusz együttállása igazán élményekkel teli napot jelez. Nem is annyira kalandokban, mint inkább érzelmekben bővelkedik ez a nap, és lesz lehetősége felülírni valamit, ami korábban nem jól sült el.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ideje lenne tiszta vizet öntenie a pohárba! Valamilyen félreértés, vagy pletyka állhatott a barátsága útjába. Ne hagyja, hogy a rosszakarói féltékenységet szítsanak önök között. Lépjen ön, kezdje ön a megbocsátást, tisztázást!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ügyesen forgatja a szót a mai napon. Jól teszi, ha ezt a képességét ma nagyban is kamatoztatja. Menjen olyan emberek közé, akik kíváncsiak a véleményére, akiket szeretne meggyőzni és a maga oldalára állítani. Könnyű lesz.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A mai nap nagyon kedvez a szingli Halaknak. Még ha azt is hitte eddig, hogy az ön szívének ajtaja már bezárult, és soha senki többé nem kopogtathat rajta, akkor is utoléri ez az érzés. És rájön, hogy ez milyen boldoggá tudja tenni!





Ezeket olvastad már?
Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás