Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Váratlan meglepetésben lehet ma része a munkahelyén. Akár ajándék, akár találkozás formájában kapja a sorstól, megszépül tőle a napja. A jó hangulat aztán az otthonába is elkíséri. Ma mindenkinek sikerül mosolyt csalnia az arcára.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Egy kisebb viszály alakulhat ki ön és valamelyik kollégája között. Ne akarjon mindjárt a legvégső eszközökhöz folyamodni, de jó, ha már előre tisztázza magát a főnöke előtt. Nehogy a pletykáknak higgyen, és úgy hozzon döntéseket.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha szeretné megtartani a jelenlegi partnerét, akkor kerülje el messziről a flörtöt! Ami ma könnyű kalandnak tűnik, holnapra súlyos problémává nőheti ki magát. A pénzügyekben sikeresebb lehet, egyértelmű következményekkel.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nem várt bonyodalmak támadhatnak a munkahelyén, ahol is szükség lehet az ön találékonyságára. Ha most ügyes a megoldásban, azzal egyengetheti a saját útját a jövőt illetően. Ne hallgassa el a véleményét, álljon ki az igazáért!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha szingli, ma még álmai szerelme nem fogja meglátogatni, de azért történhet valami aprócska öröm, ami megbizsergeti a szívét. Ez talán csak egy flört, ezért, ha magányos, semmiképp ne hagyja ki. Csak ne is értékelje túl.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Üzleti dolgok intézésére remek alkalmat szolgáltat ez a nap. Akár pénzügyi természetű dolgokkal is sikerrel járhat: ma érdemes felkeresnie a bankját. A nehézségei megoldódni látszanak, ha tesz is érte.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Hiába próbál ma megmaradni a Mérlegek szokásos mérlegelő, kiegyensúlyozásra törekvő szerepében. A mai napon állásfoglalásra kényszerülhet a munkahelyén. Végül ön is jobban fog járni, ha végre kiáll a saját véleménye mellett.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Volt már ugyan ennél jobb napja is, de ez még nem ok arra, hogy teljesen búnak eressze a fejét. A véletlen ráadásul egy csodás lehetőséggel ajándékozza meg a mai napon. Talán egy hirdetés, vagy egy véletlen találkozás révén.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Végre túl kéne tennie magát a kesergésen, és valami új dologba kellene vágnia a fejszéjét. Eddig túl sokat beszélt, most már tényleg a tettek mezejére kell lépnie. Nehogy azon kapja magát, hogy megint elszaladt egy hét…

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nagyon sok terhet vállalt magára a mai napra, nem biztos, hogy minden feladatával maradéktalanul tud végezni majd. Ráadásul a kommunikációs eszközök is, mintha megbolondultak volna ön körül, és a közlekedés sem zavartalan, ezt a hátráló Merkúr okozza.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Családtagjai joggal neheztelnek önre azért, mert későn jár haza a munkából, vagy ami még annál is rosszabb, otthon is folyton csak dolgozik. A mai estéjét szentelje mégis nekik! Ha sikerül megfeledkeznie a feladatairól, ön is boldogabb lehet.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ellentétes érzések uralják a szívét: valamit szeretne jóvátenni, ugyanakkor a világért sem ismerné be, hogy hibázott. Ha mások előtt nem is kell ezt megtennie, magában azért helyre rakhatja a dolgokat. A fő, hogy önmagának ne hazudjon.