RETRO RÁDIÓ

Ezt a kalandot tuti élvezni fogod!





A Vízöntő párja ma valamilyen különleges meglepetéssel állhat elő. Elsőre talán megriaszt a kaland lehetősége, de ne állj ellent, ha nem akarod megbántani őt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.04.03.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ahhoz, hogy a maximumot hozhassa ki magából, a rengeteg munka mellett sok-sok pihenésre lesz szüksége. És a pihenést egy Kosnál a mozgás, a sport, az aktivitás jelenti. Kedvező fordulatra számíthat a személyes kapcsolataiban - a családja és a baráti köre nemcsak elfogadja, de támogatja is az elképzeléseit.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Hajlamos rá, hogy a maximumnál is többet várjon a jövőtől. Ma és a most következő napokban sokkal határozottabbá, realistábbá válik, kinyitja szívét az újdonságok előtt, és talán épp ennek köszönhet majd egy romantikus szép szerelmet.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Egy komoly ügyben kell véleményt nyilvánítania, sőt, talán meg is kell győznie a többieket. A siker garantált, de komoly feltétele is van: kordában kell tartania az indulatait, sokkal megfontoltabban kell viselkednie.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Elképzelhető, hogy mostanság ábrándokat kerget, olyan tervet dédelget, amiről talán önmaga is tudja, hogy egyelőre kivitelezhetetlen, mert nem érett meg hozzá a helyzet. Ma egy baráti beszélgetés viszont megvilágítja, milyen remek lehetőségei vannak a jelenben!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Hold reggel még a Nyilas jegyében jár. A magánélete igencsak mozgalmas, de nemcsak örömöt tartogat a mai nap, hanem sok feszültséget is. Koncentráljon a jóra, lássa meg a szépet!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A barátai között akad valaki, aki megpróbálja kihasználni. Bár alaposan megviselik a történtek, van elég ereje, hogy változtasson. Az események hatására olyasmi iránt ébred fel a kíváncsisága, amitől eddig elzárkózott.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Régóta vágyik arra, hogy kicsit kimozduljon otthonról. Itt az alkalom, a hosszú hét végén tegyen egy nagyobb kirándulást a természetben! Túra közben világmegváltó ötletei lehetnek, amiket érdemes is bevetni azért, hogy megoldja a problémáit.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A bolygók hatására a hangulata úgy változik, mint az áprilisi időjárás. Az előző napok szorongásait vidám hangulat váltja fel, ma igazán elemében érzi magát. Őszintén szólva, ez a hangulat jobban áll önnek.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold reggel még a Nyilasban van. Jól alakul a mai napja, sokkal jobban, mint tervezte. Ezért jó is, ha teret hagy a spontaneitásnak, és engedi, hogy megtörténjen, aminek történnie kell. Ne járjon ma szabott utakon! Keressen felfedezetlen tereket, helyszíneket!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Bár ön nem a kötetlen életstílus kedvelője, mára mégis nagyobb szabadságot igényelne, mint általában. Jelentheti ez azt is, hogy még a családját sem kívánja magával vinni egy bizonyos útjára. De a nap egy részét mégis szentelje nekik!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A párja ma valamilyen különleges meglepetéssel állhat elő az ön számára. Elsőre talán megriasztja a kaland lehetősége, de ne álljon ellent, ha nem akarja megbántani őt. A végén ön is élvezni fogja a dolgot, amibe hagyta magát belerángatni.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nagyon várta már ezt a mai napot, talán nem is tudja, miért. A párkapcsolat terén léphet nagyot előre, például úgy, hogy szóba kerül az összeköltözés vagy a családalapítás.





Ezeket olvastad már?
Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás