Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ön örökké elégedetlenkedik, pedig épp annyi oka lehetne az ujjongásra is, mint a kesergésre. Az igazat megvallva jobban is állna önnek ez a szerep. Vegye elő régi, boldogabb énjét, és higgye el, hogy önnek nagyon jó!

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Abból semmi jó nem származik, ha a barátnőjével beszéli meg a családi belviszályait. Okos tanácsot nem kap tőle, ellenben könnyen közszemlére kerülhet a szennyes. Egy bizalmasra persze szüksége lehet. De távolira!

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Furcsán viselkedik a mai napon, amivel, ha őszinte akar lenni, még magamagát is meglepi. A párja egyenesen megrettenhet különcségeitől. Vagy azért, mert gyanúsan boldognak látja, vagy pedig azért, mert módfelett kiakad valamin.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha nem a munka miatt kimerült, vagy újabban szokatlan tüneteket tapasztal magán, és esetleg szed valamilyen gyógyszert, akkor tájékozódjon annak mellékhatásairól! Lehetséges, hogy többet árt, mint használ önnek.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Újra meg kellene tanulnia hinni és bízni a kedvesében, ha azt akarja, hogy kapcsolatuk hosszú távú és jól működő legyen. Felejtse el a múlt sérelmeit! Kezdje el ön a megbocsátást! Valakinek el kell, hát legyen ön az okosabb!

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Egy váratlan lehetőség adódhat ma az életében, aminek köszönhetően hamarosan pénz állhat a házhoz önöknél. Most az egyszer ne akarjon akadékoskodni, csak ragadja meg a kínálkozó lehetőséget! A bizalom persze elengedhetetlen, mindkét részről.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha már régóta él házasságban, akkor most úgy érezheti, hogy kapcsolatuk hullámvölgybe jutott. Nem biztos azonban, hogy csakis egy új kapcsolat lehet a megoldás. A problémák gyökerét ugyanis magában, avagy a családjában kell keresnie.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ön mindenbe beleüti az orrát, és ezzel olyan információk birtokába jut, amik nem biztos, hogy jó fényt vetnek egyes emberekre. Azért ne higgyen minden rosszindulatú pletykának. A helyzet nem olyan sötét, mint amilyenre festik.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Szép napra számíthat. A természet hívását érzi megint az ereiben. Az ősz különös erőkkel gazdagítja. Kedve támadhat valamilyen művészi tevékenységet is folytatni: ne habozzon!

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Egy jövőbeni cél csupán, ami tartja ma önben a lelket. Ha érzi, hogy napjai kiüresedtek, és az élete értelmetlenné vált, akkor ne várjon a holnapra. Már ma tegyen lépéseket a céljai megvalósítására! Ne hagyja, hogy elmúljon a jövő!

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma találkozhat valakivel, aki egykor nagyon sokat jelentett önnek. Biztos, hogy még mindig ugyanazt jelenti? Lehet, hogy több, lehet, hogy kevesebb illúzióval látja ma az illetőt. A jelenlegi helyzetéről azonban ne feledkezzen el!

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Mostanában sokat gondol a szerelemre. Úgy érezheti, a régi idők emléke fogva tartja, és talán egy kihagyott lehetőség is jobban kezd fájni. A szép emlék, azonban talán éppen azért olyan szép, mert sohasem teljesült be.