RETRO RÁDIÓ

Ma valami megváltozik, nagyon legyen résen a Mérleg!





Ígéretes nap elé nézhetnek a Mérlegek. Valamilyen döntés születik, amiben egyértelműen ők vihetik el a pálmát.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.05.01.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Szüksége lenne egy kis társaságra, szerelemre, flörtre. Ha van kedvese, hívja el őt egy kellemes, gyertyafényes vacsorára. Ha szingli, akkor se töltse magányosan az estét! A mai nap kedvez a szerelemnek és az ismerkedésnek.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Némi rafinériára lesz szüksége a mai napon, ha meg akarja tartani a megszokott harmóniát a kapcsolatában. A szelíd jó szó többet ér, mint a haragos kiabálás, vagy a szótlan sértődöttség. Persze a hatékony párbeszédhez kettő kell.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nagy szüksége volna arra, hogy valami módon növelje az önbizalmát. Sajnos ezt most nem oldhatja meg önerőből. Támogató szavakra, biztató mosolyra lenne szüksége hozzá. Keresse fel az egyik igazi jó barátját!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ne engedje, hogy a dühe elragadja ma egy vita során. Csak akkor tud jól érvelni, ha hagy magának időt arra, hogy lehiggadjon. Márpedig fontos lenne a győzelem, és nem csak önnek. Mások is függnek ugyanis öntől.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Lelkének viharait csak egy tisztázó beszélgetéssel csillapíthatja le. A mai napon sort keríthet rá, ha van alkalma megszervezni egy találkozót az illetővel, vagy legalább telefonon beszélnek.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Jól teszi, ha tartja magát az elhatározásaihoz. Talán nehezebben megy a dolog, mint remélte, de egy párkapcsolati ügyben most nincs helye az engedékenységnek, tartania kell magát az eredeti elgondolásához.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ígéretes nap elé nézhetnek a Mérlegek. Valamilyen döntés születik, amiben egyértelműen ön viheti el a pálmát, vagy különleges szerencse éri. Mutassa ki a háláját érte!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A döntéshozatalokban is meg kell osztania a felelősséget. Ez persze azzal jár, hogy kénytelen lesz meghallgatni mások véleményét is, és figyelembe is kell vennie azokat. De végül be kell látnia, hogy így önre is kevesebb teher jut.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha túl sokat akar egyszerre, akkor kisebb az esélye annak, hogy abból bármi meg is valósulhasson. Inkább haladjon apróbb lépésekkel, és akkor elégedettebb lehet azzal, amit elér lassacskán. Legyen kitartó!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Az otthoni feszültségek okát most elsősorban önmagában kellene keresnie. Akár a munkamegosztásban, akár a pénzelosztásban vagy a közös döntések meghozatalában van az egyensúlytalanság, önnek kell lépnie azért, hogy ez megszűnjön. Sikerülni fog!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha családi perpatvarba keveredik, ön hajlamos lehet arra, hogy egyszerűen elmeneküljön, hogy inkább kivonja magát belőle. De van olyan ügy, amiben ezt nem teheti meg. Gondoljon a következményekre is, mielőtt odébbállna!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Bizonytalan valamiben, ezért tanácsért fordul a barátaihoz, vagy a szüleihez. A tanács azonban legyen bármilyen okos is, a döntést önnek kell meghoznia. A felelősség is teljes egészében önt terheli éppen ezért.





Ezeket olvastad már?
Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás