RETRO RÁDIÓ

Ma minden új értelmet nyerhet!





A mai nap kiválóan alkalmas lehet arra, hogy a Kos a vitás ügyeit elrendezze. Talán másként láthatsz most dolgokat, amik az elmúlt időben csalódást okoztak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.04.04.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A mai nap kiválóan alkalmas lehet arra, hogy vitás ügyeit elrendezze. Talán másként láthat most dolgokat, amik az elmúlt időben csalódást okoztak önnek. Valahogy minden új értelmet nyerhet Húsvét vasárnapján: valahogy mélyebbet, mást és jobbat.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold a Bak jegyén halad keresztül. Valamilyen régi fogadalmát ma végre beválthatja. A megvalósítás nem is esik nehezére, sőt, különös örömét lelheti benne. És bár aprócskának tűnik a változás, valójában nagy fordulatot jelent.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Néha érdemes inkább hallgatnia, csak hogy a törékeny házi békét meg tudja őrizni. Annál is inkább, mert egy kis belátással maga is rájöhet, hogy nem minden csak úgy van jól, ahogy azt ön elképzeli.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A konfliktushelyzetek elkerüléséhez ma szüksége lesz tapasztalataira és mély emberismeretére. Legyen nagyon óvatos a kényesebb beszélgetések során, mert könnyen megsértheti partnerei érzékenységét. Figyeljen az apró jelekre, a testbeszédre!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Megint rá kell jönnie, hogy az igazi lehetőség önmagában rejlik. Hiába kereste máshol a megoldást élete problémáira, újra rá kell jönnie, hogy csak ön segíthet saját magán. A mai napon a távlati céljait is jobban látja, új utak körvonalazódnak önben.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold a Bak jegyén halad át. Merjen kockáztatni! Most látja csak igazán, hogy a bizonytalanságban lehetőség rejlik. Ne féljen ettől, hanem menjen elébe. Igaz ez az élet minden területére: most az új utakon találhat rá a boldogságra!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Meglehet, az elkövetkező időkben valaki nagyon közel kerül a szívéhez, és ez alaposan összekuszálja jól megszervezett eddigi életét. Még az is lehet, hogy választásra kényszerül. Ma még ne döntsön, ne hamarkodja el!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Szeretne továbblépni, változtatni az életén. Ehhez azonban az kellene, hogy kicsit előtérbe helyezze önmagát, a saját dolgait. A céljaival is tisztába kellene jönnie, akkor több eséllyel teljesedhet ki. Mi az, ami igazán fontos önnek?

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nagyon jó napja lesz ma a Nyilas jegy szülötteinek! Azok is hálásak lehetnek önnek, akiktől ilyesmit nem is remélt. És ön is kaphat egy ingyen jó tanácsot, segítő támogatást, csak észre kell vennie a jó szándékot.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ráférne már önre egy kis pihenés. Ha folyton csak a megoldandó feladatokon jár az esze, akkor mikor marad ideje élni? A nyugalomban újra visszatalálhat régi önmagához. Ha a családi program engedi, szánja a mai napot erre!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nagyon nehéz önt befolyásolni, de mégis van valaki, aki hatással tud lenni önre. Látszólag persze neki is ellenáll, de ez csak a látszat. Igaz, önnek nagyon fontos, hogy mit mutat magáról. De jól teszi, ha hallgat az illetőre.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Úgy érzi, hogy a kedvese részéről valamilyen támadás éri. A legjobb, ha ezt inkább megbeszéli vele, mert a vádjai valamilyen félreértésen alapulnak. Ám semmiképp ne kezdje ön támadó hangnemben a szavakat. Ezzel mindent elrontana.





Ezeket olvastad már?
Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás