Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Túlságosan kritikusan viselkedik, pedig nem csak a kivetnivalót kellene észrevennie a másik emberben. Adjon több esélyt a másiknak! Álljon le inkább beszélgetni azokkal, akiket könnyelműen kritizálni szeretne. Hamarosan megváltozik a véleménye.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Egy régi ismerőssel való találkozás kizökkentheti szokásos magabiztosságából. Valakiről híreket hall, melyek megrendítőek lehetnek az ön számára. De tanulságosak is egyben.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A múltban valószínűleg elszalasztott egy jó lehetőséget, aminek most érzi igazán a hátrányát. Kesergés helyett inkább keresse meg újra a régi kapcsolatait! Van lehetősége újrateremteni azt, amit elveszíteni vél.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Mostanában sokszor forognak a gondolatai a pénzügyek körül. Valóban lennének is dolgok, melyeket meg kellene oldania, elsősorban a jövőjét illetően. Ma ehhez váratlan ötletet, tanácsot, segítséget kaphat.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Úgy érzi, másra sem vágyik a magánéletében, mint nyugalomra és békességre. Valahogy mégis mindig tüzeket csihol és csatákat kelt maga körül. Ez azért is van így, mert rengeteg feszültség van önben felhalmozódva . Először azt kéne oldania.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma egyik jó ötlete követi a másikat. A saját sziporkázásának csak az lehet a korlátja, ha a többiek nem követik önt a zsenialitásban. Ha azonban akad akárcsak egyetlen kollégája, aki jól reagál az ötleteléseire, akkor szárnyalhatnak!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Csak így tovább! Ne féljen a saját érzéseitől, hanem fejezze ki azokat bátran, a szíve szerint! Ha folyamatosan csak megjátssza magát, akkor még önmagától is eltávolodhat a hidegsége miatt. Erősebbnek bizonyulhat, aki felvállalja a gyengéd, sebezhető oldalát is.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Viselkedjen diplomatikusan! Ha ma magára haragítja a főnökét oktalan okoskodásával, akkor valójában többet veszít, mint amennyit nyerni látszik azzal, hogy átmenetileg nyeregben érezheti magát. Gondolja meg!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nem mulaszthatja el a segítségnyújtást egy családtagjának, vagy barátjának, aki ráadásul a múltban nagyon sokat segített önnek. Amit ma tesz vele, azzal nemcsak a saját tartozásait törleszti felé, hanem gyökeresen megváltoztathatja az illető sorsát.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nem lehet oka a panaszra: a mai napja jól alakul, a lelke nyugalma is helyreáll. A kedvesével csodálatos estét tölthetnek együtt, és még arra is lesz alkalmuk, hogy egymást kölcsönösen kiengeszteljék. Sok volt ugyanis a félreértés önök között.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Alkotó kedvében van ma, a művészetek a munkánál sokkal inkább lekötik önt. A mai napon akár még arra is van módja, hogy a kötelességeit elhanyagolja a kedvtelése miatt. Hosszabb távon valójában csak ennek van értelme.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A gyakorlatiasság nem az ön erénye, de talán éppen azért választott olyan társat, aki racionalitásban túltesz önön. Ennek természetes mellékhatása, hogy időnként kiábrándul a földhözragadtsága miatt.