Az Ikrek ma semminek sem fog tudni örülni





Nem leli ma a helyét, nem tud örülni semminek, egyszerűen úgy érzi, mintha nem éppen ott lenne, ahol szeretne.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.17.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Mars és a Neptunusz együttállást alkotnak a Halak jegyében, ez nagyon ellentmondásos energia. Ha jól éli meg, akkor romantikát, szenvedélyt hozhat, ugyanakkor viszont feszültséget is generálhat, ha a félelmeire fókuszál.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ön könnyedén az ujjai köré tudja csavarni az embereket. Kedvességét néhányan hajlamosak képmutatásnak érezni. Azért ne legyen undok, hogy meggyőzze őket. Végül is mindenkinek joga van azt gondolni, amit akar...

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nem leli ma a helyét, nem tud örülni semminek, egyszerűen úgy érzi, mintha nem éppen ott lenne, ahol szeretne – ezt a Mars és a Neptunusz fényszöge okozza. Ezért futkos s keresgél állandóan új kalandot. Pedig lehet, hogy éppen meg kellene nyugodnia.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Mars és a Neptunusz együttállása miatt érzelmileg kiszolgáltatottnak érezheti magát. Egyrészt nagyon hevesek az érzései, másrészt nem tudja, bízhat-e a másikban igazán. Beszéljen a másikkal, ossza meg vele az aggodalmait.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Kedvessége, jó kisugárzása ma mindenkire jó hatással lesz a környezetében. Az ön mosolya, kedves szavai sokak szívét felmelegíthetik. Ha ön még ráadásul főnök is, akkor biztosan imádni fogják a beosztottai.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma lehetősége nyílik arra, hogy önzetlen cselekedetével nemes lelkűnek mutatkozhasson. Talán segítő kezet nyújt valakinek, aki rászorul. Vagy a háttérbe szorítja a saját érdekeit valaki más miatt. A sors hamarosan megjutalmazza!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Talán jobban át kellene gondolnia a céljait. Nagyon sok mindent akar, és a sokféle út, amin jár, zilálttá teszik lelkét. Ragaszkodnia kellene egyhez, és azt következetesen végigvinni. Különben tényleg semmivé válnak az erőfeszítései.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Az irigység, amivel szembesülhet ma, elszomorító. De nem éri meg foglalkozni vele, az időpocsékolás. Sokan vannak ön körül, akik őszintén szeretik és tisztelik. Ők sokkal több figyelmet érdemelnek, mint az irigyei.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Furcsa nap ez a mai. Ha szingli, izgalmas flörtbe keveredhet, ha van párja, akkor viszont felüti a fejét a féltékenység. Nyugtassa meg a párját, mondja el neki, hogy csak őt szereti.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A mostanában a magánéletében tapasztalható nehézségei mind a múltban gyökereznek. Sőt, talán nem is az ön múltjában. Mindannyian generációkra visszamenő mintákat őrzünk lelkünkben. De korántsem lehetetlen megváltoztatni.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Váratlan látogató borzolhat fel önben elfeledettnek vélt emlékeket, hangulatokat a hátráló Merkúr miatt. Talán azt hitte, lezárta már életének ezt a szakaszát. Ha valóban csak fájdalmat érez, akkor tényleg be kellene fejezni. Itt az idő az örömre!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kettősségre hajló természetével ma szörnyen zavarba hozhat valakit. Szép szavakkal, szinte hízelgőn kezdi, a végén mégis az elevenére tapint. Ha nem akarja, hogy ezt bántásnak érezze az illető, akkor mondja is meg neki.





Ezeket olvastad már?
„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás