RETRO RÁDIÓ

A hirtelen haragot ma felejtsd el, csak bajba kerülhetsz





Ha egy kis önuralomra szorítja magát a Kos, akkor sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.02.20.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A hirtelen harag már sokszor keverte bajba önt. A mai napon is hajlamos lehet arra, hogy a dühe eluralkodjon. Ám ezt is megelőzheti, ha egy kis önuralomra szorítja magát. Így sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Olyan barátokkal találkozhat a mai napon, akikkel végre meg tudja beszélni azokat a gondjait, amik most nyomasztják éppen. Persze nem csak komoly kérdésekről esik szó, legalább ennyi vidámságról is.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Szorosabbra kellene fognia a pénzügyeit. Jó úton halad, de még mindig volna min változtatnia. Nem feltétlenül a spórolásra kell gondolnia, hanem inkább a fizetésemelésről tárgyalnia. Ma ennek módján gondolkozik, és milyen jól teszi!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma nagyon nehéz lehet úgy végeznie mindennel, ahogy eddig eltervezte. Ne ragaszkodjon annyira a saját elképzeléseihez. Hagyja kicsit, hogy a pillanat vezérelje. Talán azért jut oda, ahova nem is készült, hogy új utakra találjon.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szívesen töltené a napját valami olyan programmal, amit ön választ. Ehelyett viszont mások kéréseinek kell eleget tennie. Minél inkább húzódozik a feladattól, annál nehezebb lesz a dolga. Ez egyszer legyen alkalmazkodó!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Elképzelhető, hogy valaminek a hatására új életet szeretne élni, vagy az életmódján, táplálkozásán akar változtatni. Felforgat és átalakít maga körül mindent, amivel persze jócskán meg is lepi az önhöz tartozókat is.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Érzelmi élete akkor lehet kiegyensúlyozott, ha biztosnak érzi a támaszát. A kedvese azonban meglehetősen ingatagnak tűnik mostanában. A helyzet azonban egyáltalán nem reménytelen. Sok múlik most azon, hogy ön mennyire határozott.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Nap a Halak jegyébe lépett. Új energiák áramlanak be az életébe, és ezt ön is egyre erősebben érzi. Jól teszi, ha átengedi magát a hatásoknak, és erejükkel fordít a sorsán. Csak magabiztosan!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nem kellene mindenért idegeskednie. Egyetlen embert sem tud megváltoztatni, csakis önmagát. Erre most különös figyelmeztetést kaphat a sorstól, talán pár vita hevében kicsúszott szó az, ami ráébreszti erre.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Valahogy helyrebillenek a dolgai, harmónia és béke uralja a Bak jegyűek szívét. Különösen a női nem képviselői élhetnek most át rég nem érzett vidám pillanatokat, könnyedséget, derűt!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A mai napon különösen erős, és nagyon pozitív kisugárzással ruházzák fel a csillagok. Ennek hatására még olyanok is felkeresheti, akiket nem is igazán kedvel. Használja ki a lehetőséget, és fordítson a viszonyukon!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Nap a Halak jegyébe lépett. Hajlamos lehet ma a befelé fordulásra, az elmélyedésre. Ez jó, mert valóban szüksége is van rá. Értesse meg a családjával is, hogy most erre van szüksége.





Ezeket olvastad már?
„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás