RETRO RÁDIÓ

Furcsa álmai vannak a Skorpiónak





Talán túl nagy jelentőséget ad a Skorpió az álmainak, amelyek furcsa játékot űznek mostanában.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.26.
csillagjegy horoszkóp

Október 26.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Alkalma nyílik arra, hogy kiélje kreativitását. Kedvére festhet, rajzolhat, írhat vagy éppen táncokat tanulmányozhat és tanulhat. Ha megtetszik ez a tevékenység, lehet érdemes elgondolkodni egy komolyabb tanfolyamon. Valósítsa meg nyugodtan az álmait!

Bika

IV. 21.–V. 20.

Ma értelmet nyerhet az ön számára az a kínos beszélgetés vagy vita, amelyet a napokban volt kénytelen lefolytatni egy munkatársával. Megtud ugyanis róla valamit, ami új színben tünteti fel a múltkori eseményeket. Ez leveszi önről is a terheket és megérti a másikat.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Egy ideje nem tudja elérni egyik barátját, de ezt ne vegye magára. Nem csak az ön hívásaira nem válaszol, egyszerűen összesűrűsödtek a feladatai. Mostanában elhidegültek kissé a partnerével, de ha ön mindent megtesz a közeledés érdekében, javulás jön.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Próbáljon meg azokra az emberekre figyelni, akik ezt valóban megérdemlik, nem pedig a leghangosabbakra. Ténykedése közben rájön, hogy kiválóan tud segíteni a rászorulókon. Barátaira jobban figyeljen oda, ugyanis néhányan úgy érzik, hanyagolja őket.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Pár napja kötött egy kompromisszumot, ami akkor jó ötletnek tűnt, ám most már kezdi sajnálni, hogy ilyen nagyvonalú volt, de nem tudja, hogyan „táncoljon” vissza. Nyugodtan kérjen az ügyben tanácsot egy önhöz közeli embertől.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Egy barátjának szüksége lenne az ön segítségére, azonban valamiért szégyelli megtenni a lépést ön felé. Tehát ha mostanában valakit túlzottan bizonytalannak érez, kérdezzen rá nála, hogy esetleg segíthet-e neki valamiben, mert ha kell, számíthat önre.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Érthető, ha inkább elkerüli a dicsekedő, kérkedő személyeket, hiszen semmi szüksége olyanokra, akik azért húznak le másokat, hogy a saját ürességüket elrejtsék. A felszínes emberekből van már ön körül elég. Figyelmét szentelje a szeretteinek.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Furcsa álmai vannak mostanában, amelyeknek azonban lehet, hogy túl nagy feneket kerít. Talán nem mindig kell mindent megfejteni vagy mélyebb tulajdonságot adni neki. Van, hogy csak az elménk játszik velünk. Koncentráljon a való életre.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Néhány beszélgetése érdekes dolgokat tárhat fel, de csak abban az esetben, ha hajlandó helyesen értelmezi azokat. Nyugodtan tegyen fel kérdéseket az adott embereknek, mert sok mindenre rávilágíthatnak. Néha ők maguk sem tudják, mennyit segíthetnek a válaszaikkal.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Foglalkoznia kell végre a párkapcsolati problémáival. Ha leülnek, és kettesben, nyitottan megpróbálják feltárni a gondok eredetét, sokat léphetnek előre. Mindketten nagy igényekkel rendelkeznek, de meghallják a másik kívánságait is.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Megmagyarázhatatlan nyugtalanságot érez a levegőben. Valaki valakiről állít valamit, ám ön ne csatlakozzon azok táborához, akik rögtön ítélkeznek. Adjon esélyt a másik félnek is, hogy elmondja a saját véleményét a kialakult helyzetről.

Halak

II. 20.–III. 20.

Egy kisebb, nehezebb időszak után most újra helyreállhat a rend ön és a kedvese között, hiszen mind a ketten megértették: tenniük kell ezért a kapcsolatért. Ha megerősítik egymást abban, hogy együtt minden jobb, nyerő páros lehetnek ismét.

 

Október 27.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

A csillagok állása arra készteti, hogy véget vessen az eddigi, megszokott életének. Elege van a rutinfeladatokból, a mindennapi apróságokból. Szeretne tartalmasabb, gazdagabb életet élni. Itt az idő, hogy belevágjon a rég dédelgetett terveinek a megvalósításába.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Muszáj elkezdenie foglalkoznia a pénzügyeivel, legyen szó kölcsönről, adóról vagy éppen biztosításról. Minden rendben fog alakulni, csak el kell intézni a fontos dolgokat. Váratlanul felbukkanhat egy régi kedves vagy egy nagyon rég látott barát, ismerős.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Bár ön szeret beszélgetni, társasági életet élni, ma valahogy inkább úgy érzi: elbújna, ha megtehetné, de ez sajnos nem fog menni. Próbáljon hát inkább rugalmas lenni, ez sokat lendíthet a napján. Otthon nyugodtan vonuljon félre, csak jelezze, hogy most erre vágyik.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Óriási érzelmek kavarognak önben, amelyeket nehéz titkolnia otthon, éppen ezért jól gondolja át, hogy valóban folytatni kívánja-e ezt a kapcsolatot. Ha így viselkedik, sokáig nem marad titokban ez a „kilengés”, amely mostanában felborzolta az érzelmeit.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Úgy érzi, az ön oldalára állt a szerencse, és ez elképesztő önbizalommal és kezdeményezőkészséggel ruházza fel. Ez kiváló alkalom arra is, hogy megtárgyaljon valakivel egy kényes kérdést, amelyet eddig került.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Amennyiben ön a közelmúltban sokat dolgozott és emiatt több kiváló programról, szórakozási lehetőségről kellett lemondania, akkor itt az idő, hogy bepótolja. Tegyen félre minden megoldandó feladatot és csak a szeretett emberre koncentráljon.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

A párkapcsolatában felmerül egy kérdés, amelyről az első pillanatban mindketten azt gondolják, hogy ez egy rögtön megoldandó, fontos pont, ám messzebbről ránézve a problémára rájönnek, hogy eltúlozták. Higgadtan könnyebb lesz átlépni az akadályt.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Gyanakvóvá válik a partnerével kapcsolatban és megpróbálja megfejteni a viselkedését. Mielőtt óriási veszekedésbe torkollna a megfigyelési láza, jobb lenne konkrétan rákérdezni arra, ami mostanában vele kapcsolatban bántja vagy zavarja.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Ha mostanában nincs hangulata óriási, világmegváltó beszélgetéseket folytatni a partnerével, akkor ne tegye. Mondja el neki, hogy ehhez most nincs kedve, tegyék félre a kényes kérdéseket és pár napig próbáljanak a gondtalan szerelemre koncentrálni.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Szeretne elbújni a világ elől, ezért jól teszi, ha délután sétál egy nagyot egyedül. Szellőztesse ki a gondolatait. Hallott egy szaftos pletykát valakiről, akit nagyon kedvel és ez rettentően zavarja, de néha érdemes megvizsgálni, hogy kitől hallotta a hírt.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Ma egy kedves nőismerősével fog beszélgetni és ez nagy hatással lesz önre. Ez a személy segíteni fog egy fontos döntésben, hiszen együtt, a beszélgetésük során jönnek rá egy fontos információra, amely akár a jövőjére is kihatással lesz.

Halak

II. 20.–III. 20.

Fény derülhet egy titokra az ön életéből, az emberek sokat pletykálnak most önről. Nehéz lesz elviselni a történteket, de próbálja meg a legjobbat kihozni a helyzetből. Szerelmével egyesítsék erőiket és kezdjenek el dolgozni a közös jövőn.





Ezeket olvastad már?
Létezik kifejezetten húsvéti könyv? Nagyobb a választék, mint gondolnád!

Létezik kifejezetten húsvéti könyv? Nagyobb a választék, mint gondolnád!

„Egyszerűen a folyosón felejtették, egyetlen orvos sem pillantott rá” – Tamara 12 órát szenvedett magára hagyva a kórház folyosóján, belehalt

„Egyszerűen a folyosón felejtették, egyetlen orvos sem pillantott rá” – Tamara 12 órát szenvedett magára hagyva a kórház folyosóján, belehalt

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás