Napi horoszkóp: robbanásig feszülnek ezek a csillagjegyek

A hosszú hétvége első napjára nem sok jót ígérnek a csillagok.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.17.
horoszkóp csillagjegy retrográd

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A szombati napot használja ki arra, hogy tudatosítsa magában: alapvetően minden rendben van, és a feszültségek jó része el fog múlni rövidesen. Most ugyanis egyáltalán nincs könnyű dolga. A környezetében is több a vita, felcsattanás, emelt hang...

horoszkóp, csillagjegy, asztrológia
Fotó: Metropol

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Időnként hajlamos beleragadni régi dolgokba és nehezen mozdul. Ez ma eléggé erősen megmutatkozik, annyira, hogy már önt is zavarni kezdi. De vajon idegesíti-e annyira, hogy hajlandó legyen változtatni?

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Bármire is készül, számíthat arra, hogy a retrográd Merkúr kissé átírja a terveit. A hangulata a széljárással együtt ingadozik, ám azt is észreveheti majd, hogy minél pozitívabbra hangolja magát, annál kedvezőbben alakulnak az események is. Most kötelező a pozitív gondolkodás!


Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egy megoldatlan problémája nyomja a vállát, azt próbálj a megoldani. Pedig éppen a kikapcsolódás tenne jót! Ha eltávolodik kicsit a gondtól, az egészen más perspektívába kerül. Talán még az is kiderül, hogy nincs is semmi megoldani való.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A retrográd Merkúr a jegyébe visszalépve komoly esélyeket jelez, hogy most helyükre kerüljenek bizonyos puzzle-darabkák, amiket a múltban nem tudott a helyükre tenni. Értékes felismerései lehetnek mintegy a semmiből, váratlanul.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Merkúr szókimondóvá teszi. Mégis, az az érzése van, hogy folyton célt tévesztenek a szavai. A másik talán nem is akarja megérteni… Ha nem ment át az üzenet, próbálja meg másképp. Egyszerűen engedje el ön is az elvárásait!

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Lehet valaki a környezetében, aki mintha mindig ugyanazt hajtogatná. Ez már kellőképpen idegesíti önt, de mégis érdemes lehet jobban figyelnie rá. Ha pedig érti amit mond, csak nem ért egyet vele, akkor mondja ki az igazságot!

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A retrográd Merkúr bizonyos múltbéli helyzetek átértékelésére készteti. Valószínűleg azonban pont ebből van már kissé elege… Az elmúlt hetek bőven hoztak nosztalgiát. Nos, talán épp itt az ideje, hogy leszűrje a tanulságokat, és pontot tegyen ezek végére!

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma egyszerre lehet fáradt és pörgős… ami nem egy jó állapot. Egy kicsit mintha menekülne valami elől. Holott ez nem jó taktika. Nézzen szembe ezzel a témával, küzdjön meg vele, és zárja le! Este pedig kapcsolódjon ki egy kicsit.


Bak (12. 22. – 01. 20.)

A mai napon már érezheti a feszültségek előszelét, de most a Bak Holdnak köszönhetően jól tud a tennivalókra fókuszálni, és hatékonyan halad, ami pedig jó érzést ad. Töltekezzen ebből! Délután már lesz egy-két váratlan helyzet, ami próbára teszi.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A jegy szülötteként gyakran inkább elrejti az érzéseit. Ma viszont fordul a kocka, végre kiáll magáért, és a konkrét helyzetben megvédi magát. Így van jól, így kell ezt csinálni. Délután váratlan, de annál kellemesebb meglepetésben lesz része.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szombaton olyan dologba ütheti az orrát, ami nem is önre tartozik. Ez senkinek sem jó, az illetőt bosszantja, önnek meg csak az erőforrásait viszi el. Más problémáit nem fogja tudni megoldani. Most inkább csak tanácsokkal segítsen.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás