Napi horoszkóp: féltékenységet, gyanakvást és hatalmi harcokat hoz ma a Skorpió Hold

Lássuk, mit ígérnek a csillagok július 16-ra! Napi horoszkóp keddre.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.16.
Módosítva: 2024.07.16.
csillagjegy napi horoszkóp horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Kedden a Skorpió Hold hozhat féltékenységet és hatalmi harcokat. Ez nemcsak a munkahelyre lehet érvényes, hanem bizony a párkapcsolatra is. Viszont a Skorpió Hold nem fél az önelemzéstől, ezért meg is beszélhetik az érzéseiket.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Kedden magabiztosságot, nyugalmat áraszt a többiek felé, így ők is nagyon bíznak önben. Bármit, amit most szeretne véghez vinni, békésen tegye meg, mert a többiek most együttműködnek önnel, és amúgy sem áll semmi az útjába.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Kedden egy komoly lehetősége adódhat, olyan, melyről talán ön is nehezen hiszi el, hogy lehetséges. Nehogy elmenjen mellette, hiszen meg tudja csinálni. Ne hallgasson azokra, akik szerint nem képes rá.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Skorpióban jár a Hold, ami mély érzéseket jelez, de sértődékenységet és gyanakvást is hozhat. Érdemes jó irányba csatornázni most az energiákat, mert különleges meglátások és erős intuíció is jellemezheti ezt a napot.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Skorpió Hold miatt hallgasson elsősorban az ösztöneire, különösen akkor, ha egy magánélettel kapcsolatos lehetőségről dönt. Talán elsőre nem a legracionálisabb utat diktálja az intuíciója, de nagy az esély arra, hogy végül az lesz élete egyik legjobb döntése.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma talán kicsit elmélkedős kedvében lesz és szívesen vonul vissza a világtól. Adjon magának erre elegendő időt, hagyja, hogy megszülessenek a fejében azok az elgondolások, amik aztán előreviszik.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma váratlan helyen ütközhet ellenállásba, melynek során kiderülhet, hogy rosszul ítélt meg valakit. Ismerje el, ha tévedett, hiszen emberek vagyunk, mind hibázunk néha. És még abszolút helyrehozható ez a kapcsolat.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Kedden az éles elméjével és gyors gondolkodásával képes lesz elérni szinte bármit, amiben nagy segítségére lehet valaki, akivel egy hullámhosszon vannak, és szinte félszavakból megértik egymást. Egy ilyen ember nagy kincs, becsülje is meg!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Skorpió Hold hatására mindenki érzékenyebb egy kicsit, még ha nem is mutatja. Legyen éppen ezért megengedőbb a többiekkel. Ne kritizálja őket, ne tegyen megjegyzéseket. Cserébe ők is ugyanígy viszonyulnak önhöz.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Kedden nagyon kiélesednek az érzékei, és az intuíciója is felerősödik. Olyan jelet kaphat az univerzumtól, amely arra ösztönzi, hogy változtasson a véleményén egy fontos ügyben. Ha rugalmasan áll a kérdéshez, jutalmat kap érte.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Most nagyon határozottan kézben tartja az eseményeket, és így minden a tervek szerint alakul. Sőt le tudja tenni valaminek az alapját is, ami majd később bontakozik ki. A gondolkodása szokatlanul éles és gyors, és átlátja a rejtett összefüggéseket is.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Amúgyis érzékeny, és kedden a Skorpió Hold erre rátesz még egy lapáttal… Próbáljon meg egy kicsit pihenni, relaxálni, különben borítékolható a kiborulás. Jót tenne egy úszás is, vagy legalább egy kis ejtőzés egy kád hűvös vízben.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás