Szerencsét hozhat a Vénusz jegyváltása ennek a csillagjegynek

Több csillagjegynek is kedvezhet a Vénusz jegyváltása.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.11.
Módosítva: 2024.07.11.
horoszkóp csillagjegy napi horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Vénusz ma belép az Oroszlán jegyébe, ez nagyon kedvez önnek. Használja a mai nap kiemelkedő fizikai és mentális energiáját olyasmire, ami kiemelten fontos önnek. Haladjon előre egy fontos tervben. Ma nagyon erős a kisugárzása, sok segítője lesz.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Az ön uralkodó bolygója ma belép az Oroszlán jegyébe. Remek időszak ez a nehéz rokonokkal való találkozásra, hiszen az Oroszlán játékos energiáit felhasználva szinte bármit megúszhat… A szerelemben a komoly, hosszú távú elköteleződést hozza fókuszba.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma meghívást kaphat valahová, de talán nincs igazán kedve hozzá. Pedig a változatosság jó dolog, ráadásul egy új közeg mindig inspirációt nyújt önnek. Fogadja el, amit felkínálnak, és lépjen ki egy kicsit a megszokott rutinból, mert igenis nagyon jó élmények érik majd!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A pénzügyeire nagyon jól hat a Vénusz jegyváltása, most valamiben szerencse érheti. Emellett érdemes áttekinteni, honnan hová folyik a pénz ön körül. Ma egy fontos döntést hozhat meg ezen a területen.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Vénusz ma belép a jegyébe. A most következő időszakban azt tapasztalhatja majd, hogy mindenki az ön társaságát keresi. Nagyon vonzó és népszerű lesz. A pénzügyekben is bőséget hoz ez a periódus, hiszen a Vénusz nemcsak a szerelem, hanem a pénz és a kis szerencse bolygója is.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma egy fontos kérdésben kell döntenie. Gondolja hát végig mindkét verzió előnyeit és hátrányait, és végül hívja segítségül a megérzéseit is. A megfelelő pillanatban meg fogja látni a helyes utat. A Hold a jegyében jár, és felerősíti az intuícióját.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Most igazán felébred önben az ambíció, mert egy olyan témával találkozik, ami izgalmas, és ön bizonyítani akar. A szerelmi életében is szenvedély és romantika várhatja, ideális ez a nap első randira.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Anyagi és érzelmi bőséget élhet meg a következő periódusban, amit most nyit meg a Vénusz jegyváltása. A mai napon azonban érheti bosszúság is: egy nagyzoló vagy egocentrikus ember személyében!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Vénusz ma tűz elemű jegybe lép. Figyeljen a jelekre, fogadja el, amit felkínál önnek a sors, de ne feledje, nem elég belépni a kinyíló ajtón. Odabenn a siker végül mindig önön, a hozzáállásán múlik.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Csütörtökön útmutatást kérhet öntől egy önnek fontos ember valamiben, amitől büszkeség tölti el, hiszen most már tudja, hogy számít neki, mit gondol. Tegyen meg mindent az érdekében és segítse, ahol tudja, még akkor is, ha emiatt néhány ügyét át is kell szervezni.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma koncentráljon erőteljesen a folyamatokra, jelekre a környezetében, mivel kedvező fejlemények vagy hírek várhatóak, és ezek közül érdemes lenne kiválasztania azt, amelyikkel érdemes hosszabb távon is foglalkoznia.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma egy témakörben a környezete számára ön lehet a fő információforrás. Ennek az is oka, hogy bizonyos ma előkerülő ügyben sokkal tájékozottabb az átlagnál. És nemcsak tájékozottabb, hanem jobb érzéke is van a dologhoz.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás