RETRO RÁDIÓ

Ingoványos talajon jár ez a 3 csillagjegy, kihasználnak másokat!

Az asztrológia szerint vannak olyan állatöv jegyek, amelyek hajlamosak lehetnek előnyt faragni más emberek helyzetéből.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.11.29.
hazugság csillagjegy hízelgés manipuláció horoszkóp

Vannak csillagjegyek, amelyek képviselői fogékonyabbak lehetnek arra, hogy kihasználjanak másokat. Persze nem mindenki tesz így közülük sem, de azért nem árt résen lenni!

kapcsolat, vita, viszály, szakítás, veszekedés, összeveszés, Pexels illusztáció
Te tapasztaltál már ilyesmit a Mérlegektől? Fotó: Pexels

Skorpió
Komolyan gondolja, hogy el kell érnie a céljait, ez azonban akár manipulatív viselkedésben is megnyilvánulhat. Felhasználhatja a tekintélyét vagy a csáberejét, hogy előnyt kovácsoljon valakinek a kedvességéből, sebezhetőségéből vagy naivitásából, ha a saját érdekei ezt kívánják. Hajlamos lehet arra is, hogy kibújjon a felelősség alól!

Ikrek

Jó kommunikációs készségéről ismert, van érzéke hozzá, hogy megingasson másokat és rávegye őket valami olyanra, ami az ő érdekét szolgálja. Hirtelen cselekszik, és ha gyanúba keveredik, ügyesen eltereli a beszélgetést. Ez a képessége hatékonyan megvédi attól, hogy szembenézzen manipulatív cselekedetei következményeivel.

Mérleg 

Vágyik a harmóniára és a boldogságra, nem riad vissza attól sem, hogy ennek érdekében kihasználja más hiszékenységét. Utálja a konfliktust és a nehéz beszélgetéseket, ezért a kegyes hazugságok is gyakoriak nála, így akarja eloszlatni a feszültséget. Természetes varázsát és a hízelgés művészetét felhasználva finoman meg tud győzni másokat. Önmagát is becsapja, elhiteti magával ugyanis, hogy mások félrevezetését a jövőben jóváteszi – többnyire ezt az ígéretet azonban nem tartja be.

 

Ezeket olvastad már?
Könnyen elkészítheted otthon a sztárok imádott desszertjeit

Könnyen elkészítheted otthon a sztárok imádott desszertjeit

Misztikus csillag forgatja fel az életünket - ezt ígéri a félemetes Antares

Misztikus csillag forgatja fel az életünket - ezt ígéri a félemetes Antares

7+1 tipp, hogy mindig biztonságosan hazajuss

7+1 tipp, hogy mindig biztonságosan hazajuss

Egyszer mosol fogat naponta? Durva dolgot okoz!

Egyszer mosol fogat naponta? Durva dolgot okoz!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás