„Csupán” 790 millió forintért rögtön az Országházat kaphatod meg szomszédodnak. Milyen különleges érzés lehet, ha a tetőteraszodon napozgatsz és az országatyák a munkahelyükről féltékenyen bámulnának ki az ablakon, hogy bár ők is néhány méterrel arrébb lehetnének most inkább. A most eladóvá vált luxuslakással egész Budapest panorámáját kaphatod meg, és nem mellesleg a Dunára is bármikor rátekinthetsz a reggeli napfelkelte során.

Ez a látvány fogad az ablakból kitekintve a luxuslakásból – Fotó: Ingatlanbazár

„Eladásra kínálunk egy lakást Budapest 5. kerületében, a Parlament mellett a Dunaparton. A penthouse mérete 243 négyzetméter, 7 szoba található benne, és 6 fürdőszoba. A fürdőszoba kialakításnál a jelenlegi tulajdonos gondolt mindenre, így külön is és egyben is van fürdő, WC. Az ingatlan teljes lakóterülete 168 m², amihez tartozik összesen 150 m² terasz is. A lakás teljesen gépesített, illetve klimatizált. A 60 m²-es, jakuzzis tetőteraszról körpanoráma tárul elénk a teljes városra. A dél-nyugati tájolásának köszönhetően nagyon világos és hangulatos. A lakás 2015-ben készült el, az elmúlt években Budapest legjobb szálláshelye volt, de átalakítható luxus penthouse-ra is, vagy irodának, rendelőnek igény szerint. Az épület, ami 1940-ben épült, kifogástalan állapotban van, folyamatosan gondját viselik. […]” – olvasható az ingatlanbazár oldalán közzétett hirdetésben.

Belül is stílusos a lakás a Parlament szomszédságában – Fotó: Ingatlanbazár

A tetőterasz hihetetlen kilátással bír – Fotó: Ingatlanbazár

Még több fantasztikus képért és információért kattints az ingatlanbazár.hu oldalára.

 

Elkészült a Metropol Nagy Budapesti Korrupciótérképe! Nézd meg, melyik kerületben mennyit loptak – kattints a milliárdokért!