Nem mindennapi jelenetek játszódtak le Floridában, az ismert vidámparkban.

Disneyland

A verekedés sorban állás miatt tört ki az egyik család kislánya miatt Fotó: Getty Images

Letartóztatás, kitiltás és kórházi kezelés lett annak a veszekedésnek a vége, ami a floridai Disney Worldben történt még a múlt héten. A vidámparkban azután tört ki a balhé, miután a sorban álló családok egyikéhez utólag csatlakozott egy lány – írja a Daily Mail.

Mindkét család a Mickey’s PhilharMagic 4D-s filmhez állt sorba, de a galibát okozó családtag kiállt a sorból, mert az elektromos rollerén véletlenül rajtafelejtette a telefonját. A lány később visszaállt a sorba, és ez volt az, ami a balhét kirobbantotta. Ezután a piros nadrágba és fehér pólóba öltözött família elkezdett lökdösődni, ami később már verekedéssé fajult.

A dulakodásról készült felvételen látszik, ahogy csak úgy repkednek a pofonok, de a káromkodások is hallhatóak. A balhét a vidámpark néhány dolgozója és a látogatók igyekeztek csitítani.

A Covid–19-világjárvány óta jelentősen megszaporodtak a tömeges erőszakos incidensek a Disney-parkokban, a floridai üdülőhely csak idén több mint féltucatnyi bejelentésről számolt be.