Egy ufókutató azt állítja, hogy 25 km széles űrlénybázist talált a Mars felszínén, amit szerinte a NASA titkol a nyilvánosság elől – írja a Daily Star.

A magát szakértőnek valló Scott C. Waring az idegen életről és az ufókról szóló különös elméleteiről ismert, amelyeket blogjában, az UFO Sightings Daily-ben dokumentál.

Egy idegenszakértő úgy véli, hogy felfedezett egy 25 km széles idegen bázist a Marson (Fotó: Shutterstock)

Waring most a Twitteren osztotta meg legújabb összeesküvés-elméletét több fekete-fehér képpel, amelyek egy téglalap alakú objektumot emelnek ki a vörös bolygó felszínén.

„Találtunk egy 25 km-es bázist a Marson, a Sulci Gordii nevű párhuzamos barázdáktól jobbra” – írta le „felfedezését”, és hozzátette, hogy szerinte a NASA nem akarja, hogy tudjunk róla.

Ez nem az első alkalom, hogy a „szakértő” talált valamit, ugyanis tavaly azt állította, hogy felfedezett egy sziklákba vájt idegen arcot a Mars felszínén. Úgy véli, hogy a Rushmore-hegybe vésett amerikai elnökök arcához hasonló faragvány akár 10 000 éves is lehet, ami bizonyíték lehet arra, hogy korábban már volt élet a vörös bolygón.