A dél-afrikai Bellville-ből származó Dean Gunther először 21 éves korában kezdett el embereket tetoválni, és mindig kereste a módját, hogyan tudna segíteni pártfogóinak és a helyi közösségnek. A művész egyik közelmúltbeli alkotásával már nagy népszerűségre tett szert. Akkor egy kuncsaftjának kockahasat tetovált, mert az utált edzőterembe járni, de a strandon szeretett jól mutatni.

Dean legutóbbi húzása is jól sikerült

Legújabb alkotását megosztotta a TikTokon és az Instagramon is, ami hatalmas nézettséget hozott számára, a body artot bemutató videót már több mint kétmillióan látták. A tetoválóművész egy pár cipőt „tintázott” egy vásárlójának a lábára. Az alkotás első lépéseként kiválasztották a vevőnek legjobban tetsző tornacipőt, majd Dean 360 fokban nézte a képet, végül szabad kézzel rajzolta rá a lábára.

„Belefáradt, hogy néhány havonta fizessen cipőkért, így megkapta kedvencét, egy életen át tartó, tetovált Nike cipőt!” – írta Instagram-bejegyzésében Dean, aki a videóban elárulja azt is, hogyan készítette a tetoválást, hogy azt az illúziót keltse, hogy az illető cipőt visel, miközben mezítláb van.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dean Gunther (@dean.gunther) által megosztott bejegyzés