Egy boldog házasságban élő férfi különleges tetoválással akart tisztelegni felesége előtt. Ám arra nem számított, ami ezután következett. A 37 éves Jimmy, aki a suffolki Ipswichből származik, azután kapott ihletet a tetoválásra, miután az esküvőjén a kínai származású lelkész a szerelem kínai szimbólumáról és annak jelentéséről prédikált. A jelet ahhoz hasonlította, amikor két ember egy tető alatt öleli egymást.

A családfőnek akkor annyira megtetszett az ötlet, hogy eldöntötte, magára varratja a szeretet kínai szimbólumát, akárcsak a felesége. Akkor még nem sejtette, hogy az évekkel korábban karjára tetováltatott szimbólum megváltoztatja a szerelem szimbólumának jelentését.

(Képünk illusztráció/Pixabay)

„A tetoválásokat néhány év különbséggel csináltattam. Az első tetoválásom a patkány kínai szimbóluma lett, mert ez a horoszkópom. Egy fiús nyaraláson csináltattam, még Miamiban, amikor úgy döntöttünk, hogy jó móka lenne varratni” – árulta el a férfi, aki akkor döbbent rá az egymás mellett lévő tetoválásainak a jelentésére, amikor édesanyjának mutatta meg.

A szerelem és patkány szimbólumok ugyanis együtt „összeolvasva” azt jelentették, hogy szerelmes patkány. A felismerés egyenesen ledöbbentette Jimmyt. Mivel azonban nem volt biztos a dologban, egy kínai kollégáját is megkérdezte, aki megerősítette a félelmét. A felesége gond nélkül csináltatta meg saját tetoválását, aki a csuklójára varratta a szerelem szimbólumát – írja a Mirror, ahol a tetoválások is megtekinthetők.

„Amikor leesett a tantusz, azt gondoltam, hogy ez nagyon vicces. Nem mindig veszem túl komolyan az életet, és azt gondoltam, hogy nincs értelme pánikolni. Végül is nem vághatom le a karomat. A patkánytetoválás egy kicsit elmosódott, mert sokkal régebbi” – tette hozzá a családfő.