Újabb kegyetlen gyilkosság történt az Egyesült Államokban. Szombaton életveszélyesen megsebesítettek egy terhes nőt, aki a gyanú szerint autójával elütött egy motorost, majd elmenekült a helyszínről – írja a Crime Online.

A 40 éves Andrew Derr agyonlőtte Sara Moralest az otthona előtt, miután a nő állítólag szándékosan elütötte a férfit, majd utána elhajtott. A rendőrség szerint Derr és a bámészkodók próbálták megállásra bírni Moralest, azonban ez nem sikerült nekik.

Ez egy kisebb baleset volt, Derr nem sérült meg, és nem esett le a motorkerékpárjáról” – közölte az Orange City rendőrség.

A szemtanúk hívták a rendőrséget, Morales azonban hazament a helyszínről. A várandós hölgy egy rövid ideig az otthonában tartózkodott, majd kijött, és egy lőfegyverrel elkezdett hadonászni a korábban elütött áldozata felé és a közelben lévőkre. Erre a férfi is fegyvert rántott és lőni kezdett.

Az utcában tűzharc alakult ki (Fotó: Pixabay)

A 35 éves, terhes nő a tűzpárbajban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban meghalt, a férfi nem sérült meg.

A rendőrség a nyomozás során megállapította, hogy a nő volt az, aki támadólag lépett fel a gyilkosságban.

Sara Morales barátai közül sokan elmondták, hogy a 35 éves nő négy–öt hónapos terhes lehetett.

A gyilkossággal kapcsolatban vádat nem emeltek, Derr a hatóságokkal mindenben együttműködő volt.