Hónapokig tartott a viszonya a 22 éves Brycelyn Haughey-nek azzal a 17 éves diákkal, akit akkor ismert meg, mikor a fiú beletolatott az autójába az iskolai parkolóban. Az egykori edzőnőt akár 20 éves szabadságvesztésre is ítélhetik – írja a Daily Mail.

 

orgazmus, szex,

Fotó: Shutterstock

Haughey 2020 júliusában kezdett röplabdaedzéseket tartani az iowai Kirkwood középiskolájában, majd szeptemberben ismerkedett meg a 17 éves diákkal, mikor az a parkolóban autójába tolatott. Ekkor telefonszámot cseréltek, hogy a balesetben vétkes diák intézhesse az autó javítását. Nem sokkal később azonban a nő már pikáns tartalmú üzeneteket küldözgetett a tanulónak, majd szeptember végén a nő meg is hívta magához a fiút, és egy még fiatalabb lány társaságában hosszasan italoztak.

Miután a lány hazament, Haughey elcsábította a diákot, majd ezt követően decemberig tartott a viszonyuk: az edző előbb alkoholt adott a fiúnak, majd szexeltek, de a nő többször is küldött magáról erotikus fotókat a fiúnak. A párocska akkor bukott le, mikor a diák egyik barátja megtalált egy meztelen fotót Haughey-ról a fiú telefonján.

Iowában ugyan 16 év a beleegyezési korhatár, de amennyiben olyan személlyel történik meg az aktus, aki pozíciójánál fogva hatalmat gyakorolhat a fiatalkorúra, úgy a törvény az esetet szexuális bűncselekményként kezeli – Haughey pedig tanárként ebbe a körbe esik.