Nem mindennapi történetről számoltak be a kaliforniai hatóságok. Szerdán késő este egy telefonhívás érkezett be, amiben egy nő próbált segítséget kérni, miután a férje megpróbálta megölni.

Az asszony arról is beszámolt, hogy súlyosan megsérült a bántalmazás közben. Férjével, Jose Luis Maressel a tengerparton voltak, ahol először az óceánba próbálta belökni, majd a homokban, egy előre kiásott gödörbe próbálta élve eltemetni.

Azonban sikerült megszöknie és egy ház kertjében elbújnia, telefonálni pedig csak úgy tudott, hogy egy járókelő kölcsön adta neki a mobilját. A nyomozók a rettegő nőt megtalálták a megadott helyen. A férfit pedig nem sokkal később felkutatták és őrizetbe vették.

A 23 éves Jose Luis Mares ellen gyilkossági kísérlet és családon belüli erőszak miatt emeltek vádat. Később is kiderült, hogy a férfi az incidens idején éppen feltételesen volt szabadlábon. A Crime Online információi szerint a férfit jelenleg előzetes letartóztatásban tartják, tárgyalására március 5-én kerül majd sor.