RETRO RÁDIÓ

Salamon elárulja, mit játszik ma a Fradi a Barcelona ellen - Videó!





Bár Salamont a múltheti Fradi-vereség kissé megviselte, úgy döntött, hogy a ma esti Barcelona elleni BL-meccset is megtippeli nekünk.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.12.02.
Fradi BL Barcelona Állati jóslás Salamon

A mindig vidám és optimista Salamon legutóbb kissé összetört. A cuki jós múlt héten szentül meg volt győződve arról, hogy a Fradi győzni fog a Juventus ellen, de a tippje végül nem jött be. Pedig a magyar csapat mindent megtett, az első félidőben Myrto Uzuni góljával a vezetést is megszereztük, ám nem sokkal később a világklasszis Christiano Ronaldo góljával egyenlített a Juventus. A második félidőben a Fradi hősiesen védekezett, és a meccs végi döntetlennel már Salamon is kiegyezett volna. A mosómedve és a többi magyar szurkoló bánatában azonban a csereként beálló Morata a 92. percben betalált Dibusz Dénes kapujába, amivel a Juventus javára eldőlt a mérkőzés. A magyar csapatra azonban így is nagyon büszkék lehetünk, és ezt mélyen belül Salamon is tudja.

Fotó: Metropol/Keresztesi Balázs

Ismét szurkolhatunk!

Az élet azonban a vereség ellenére sem áll meg, sőt! Ma este a Ferencváros újabb Bajnokok Ligája-mérkőzést játszhat a Barcelona ellen. Noha az odavágón 5-1-re kikaptunk, a magyar csapat azóta rengeteg releváns tapasztalattal gazdagodott, így joggal bízhatunk a szebb eredményben. A meccs kimenetelét Salamontól kérdeztük meg, aki minden erejét összeszedve ismét igent mondott a megkeresésünkre. Letettünk hát egy papírt a kis jósunk elé, rajta a csapatok nevével, és egy kis elemózsiával. Majd azt mondtuk: „Bölcs Salamon, tekints a jövőbe! Edd meg először azt a jutalomfalatot, amelyik csapat ma este győzni fog”. A mosómedve ekkor felmászott a mindent eldöntő asztalra, és sajnos a Barcelona felé vette az irányt… A jutalomfalatot egy szempillantás alatt behabzsolta, de biztatásképp átballagott a Ferencváros oldalára, és ott is falatozott egy kicsit. Majd mint aki jól végezte dolgát, hátat fordított, és szép komótosan elballagott. A fogadóirodák és a szakértők is azt gondolják az esélyekről, mint Salamon, de mi nagyon örülnénk, ha tévedne, és legalább egy döntetlent kihúznánk az spanyol sztárcsapat ellen…

Nem utoljára tippelt nekünk

Salamon egy meccs erejéig még velünk marad. A cuki jós legközelebb a jövőhét keddi Dinamo Kijev-Ferencváros meccs eredményét fogja nekünk megtippelni. Bízzunk a legjobbakban!





Ezeket olvastad már?
A dollárbaloldal kulcsemberei ott állnak Magyar Péter mögött

A dollárbaloldal kulcsemberei ott állnak Magyar Péter mögött

Brutális karambollal indult a reggel: megállították a forgalmat

Brutális karambollal indult a reggel: megállították a forgalmat

Ebben nem lesz köszönet: brutális idő tör ránk

Ebben nem lesz köszönet: brutális idő tör ránk

Sokkoló: 2 éves gyermek gázolta el terhes édesanyját

Sokkoló: 2 éves gyermek gázolta el terhes édesanyját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás