Az egész országot megrázta a 16 éves vajai gimnazista fiú Tisza Gábor halála. Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a fiú azért követte el az öngyilkosságot, mert nem bírta elviselni az őt ért zaklatásokat.

Gábor egykori általános iskolai tanára is megemlékezett a fiúról egy megható, szívfacsaró posztban – írja a Ripost.

„Tanítványom Emlékére…

Mélységesen megdöbbentő és elszomorító, de megtörtént egy olyan tragédia, ami mindnyájunkat lesújt, hogy hol tart a világunk… Felfoghatatlan, hogyan történhetett ez Veled. Rendőr vagy katona szerettél volna lenni… Addig gúnyoltak, amíg csak ezt a megoldást láttad kiútnak. Elborzadok azon, hogy a Téged lelkileg terrorizáló fiúk és lányok – rendőrök vagy katonák lesznek! Katonák vagy rendőrök lesznek azok, akik halálba kergették társukat!!!

Hogy mit érezhet édesanyád, el sem tudom képzelni… Legmélyebb részvétem a szülőknek és kérem az Istent, hogy adjon erőt és vigasztalódást feldolgozni a feldolgozhatatlant… Nyugodj békében. Most már senki sem bánthat.

Az erős ember nem bánt másokat. Az erős ember elfogad, megért, átértékel, megbocsát, nyitott szemmel jár, nem ragaszkodik eszmékhez, nem fröcsög, nem utálkozik és nem gyűlölködik. Mert tudja jól, hogy a gyűlölködés a gyenge emberek fegyvere, és hogy nem az az erős, aki mások felett akar uralkodni, hanem az, aki saját magán.

Ti, akik bántottátok, ti nem vagytok azok!”