A pár a Trónok harca egyik forgatási helyszínén szexelt, ami a kikötőváros egy méltán népszerű, turisták által látogatott helyszíne. Az aktus tényét álcázni sem próbálta a brit pár, ezzel még forróbbá téve maga körül az amúgy is 38 fokos hőmérsékletet.

A hölgy az ott található vár falának támaszkodott, jól előrehajolt, hogy partnere mögé állva felhúzhassa szoknyáját és kényeztetni tudja. A pikáns együttlétet videóra is vették, bár a szemtanúk szerint az akció nem tartott sokáig, egy percen belül be is fejeződött a légyott. A pár ezután megpróbált úgy tenni, mintha mi sem történt volna, de persze le sem tudták venni róluk a szemüket a környéken lévők. A róluk készült videót már több mint 163 ezren nézték meg Twitteren. Az aktus képekben megtekinthető a Daily Star oldalán.

A helyiek azt nyilatkozták a sajtónak, hogy egyre több ilyen helyzettel szembesülnek. Ők nem örülnek a nyilvános szexuális aktivitásnak, valamint nem értik, miért nem keresnek legalább egy félreeső helyet a fiatalok. A turisták azon szokását, hogy az utcán vizelnek, érthető módon szintén nem nézik jó szemmel.