Az egyik külföldi csatorna mutatott be egy egészen vérfagyasztó felvételt egy ismeretlen eredetű tárgyról, ami a levegőben folyamatosan változtatja a formáját. A videóban az egyik műsorvezető elárulja, hogy a felvételt egy repülőből készítette az egyik utas. A Szemtanú természetesen teljesen megdöbbenve nézte végig a „valami” folyamatos átalakulását. Szerencsére az ismeretlen kamerás első dolga az volt, hogy előkapta a telefonját és így készülhetett el ez a megdöbbentő kisfilm is.

Csak találgatni tudtak

Természetesen senkinek nincsen pontos válasza arra, hogy ez mi a fészkes fene lehet. Az egyik házigazda megpróbált nem földönkívüliekhez kapcsolódó magyarázatot találni az esetre. Ő úgy próbálta ezt az egészet leírni, hogy lehet a repülőgép üvegén volt egy kis törés, ami a furcsa „lényt” és annak a folyamatos játékát eredményezte, de utána ő is megjegyezte, hogy az mindenkiképpen különös, hogy milyen formákat ölt.

„Angyalszerű” – mondta egyikük, amikor arról beszéltek, hogy olyan mintha a kezét a magasba emelné. Picit később pedig még az is szóba kerül, hogy ha ez egy UFO, akkor több is lehet belőle. A végén aztán abban próbáltak megegyezni, hogy végülis a törött üveg lehet erre a legjobb magyarázat.

Vajon tényleg elkezdődött volna a régóta belengetett invázió, vagy ez tényleg csak egy újabb illúzió?