Egy hatéves kisfiú veszítette életét, miután az édesanyjával egy szörnyű támadás áldozataivá váltak. Az óvodás Aiden Leost péntek reggel a szokásos módon vitte volna anyukája a Calvary Chapel Yorba Linda iskolába. Békésen haladtak, amikor hirtelen egy autós eléjük vágott és még a visszapillantó tükörből be is intett nekik.

Az anya ekkor megpróbált sávot váltani, csakhogy a másik autóban ülő utas előrántotta a fegyverét és rájuk lőtt. A golyó a kisfiút találta el, aki súlyos sérülése miatt pillanatok alatt eszméletét vesztette.

„Anyu, fáj a hasam!” – kiáltotta a fiú, aki mellett nővére, Alexis is a kocsiban ült. A nő azonnal félrehúzódott, majd ezt látva egy szolgálaton kívüli rendőr sietett a segítségükre. A tiszt megpróbálta a mentők kiérkezéséig újraéleszteni Aident. Ám a kórházba később halottnak nyilvánították.

„Véres volt a ruhája, aztán elkezdett kékülni, és ekkor vitték el a mentők. Ez volt az utolsó alkalom, amikor anyukám élve látta őt. Soha többé nem lesz teljes a család” – árulta el az elhunyt kisfiú testvére.

https://twitter.com/LeighEgan/status/1396141679145537541

„Kérem, segítsen megtalálni azokat, akik ezt tették a kisöcsémmel. Még csak hatéves, és olyan édes volt. Nagyon, nagyon szerető kisfiú volt, úgyhogy kérem, segítsenek megtalálni, ki tette ezt vele. Ritka kisgyerek volt. Imádtam, hogy az életem része volt ” – tette hozzá Alexis, aki azt is elárulta, hogy testvére sokszor csak azért ment be a szobájába, hogy elmondja neki, mennyire szereti.

A rendőrség azóta is keresi azt a fehér Volkswagent, amit egy nő vezetett, és egy férfi volt az utasa, aki lelőtte Aident – írja a Crime Online.

„A nővérem sok mindenen ment keresztül. Egyedülálló anya. És maguk elvették a fiát. Elvetted a fiát. Ez a fiú tele volt szeretettel, örömmel és nevetéssel” – szólalt meg az eset kapcsán a testvérpár nagybácsija, aki egy adománygyűjtést is indított, hogy megsegítse a gyászoló édesanyát.