„Aranylemez lett Jennifer lányom karácsonyi albuma. Az advent a keresztény világ egyik legnagyobb ünnepét, a karácsonyt megelőző négy hét. A várakozás ideje, az év legmeghittebb időszaka. Az advent varázsa fényt hoz, a szívünkbe pedig szeretet, öröm és béke költözik. Jézus születésének ünnepére készülve, idei adventkor mindezt sokszorosan megtapasztalhattam. Mint minden évben, ebben az időszakban is számos jótékonysági koncertet tartottam, de az idei esztendőben én kaptam a legnagyobb ajándékot és lelki megerősítés. Oly sok megpróbáltatás és nehézség ellenére, amit a pandémia okozott, láthattam az emberek szemében a csillogást, a reményt, a szeretetet, a megajándékozott kisgyermekek arcán a mosolyt, a meghatódottságot.

Rendkívül megható, szívmelengető érzés volt lányom, Jennifer adventi koncertjén részt vennem a Stefánia-palota dísztermében, és látni, érezni az egész estet körbeölelő önzetlen szeretetet és tiszteletet. Igazán lélekemelő volt, hogy Jennifer az adventi koncertjére – amelynek meghívott sztárvendége volt Takács Nikolas többszörös platinalemezes énekes, és Berki Artúr, az Ének iskolája című tehetségkutató verseny nyertese – Down-szindrómás gyermeket is meghívott, és nagyon sok hátrányos helyzetű iskolással együtt megajándékozta őket. Büszke vagyok a lányomra, aki már most odafigyel embertársaira, és saját lelki indíttatásából fakadóan bizonyítja: sokkal jobb adni, mint kapni. Jennifer adventi koncertjén a feldíszített karácsonyfa mellett, a gyertyafényben elhangzott karácsonyi dalok és magyar slágerek a közönség szemébe is könnyeket fakasztott, és ettől a meghittségtől, örömtől és büszkeségtől magam is elérzékenyültem.

Sokszor hangoztatom, hogy gyermekeink a jövő zálogai, és az Ő tudásuk teremt majd még szebb és még jobb világot mindannyiunknak. Hiszem, hogy a szorgalom, a tanulás mindenkinek meghozza az eredményt és a tudással sikeressé válhat élete. A lányom rendkívül megható adventi koncertjén szülőként most mindezt én magam is megtapasztalhattam.
A Merry Christmas című albumát, amely a legkedvesebb ünnepről szól a karácsony varázslatos hangulatát kifejezve, a szeretet és a család csodáját megélve, 2019-ben mutatta be a nagyközönségnek. A lemezen Jennifer duettpartnereként közreműködik: Molnár Ferenc Caramel, Takács Nikolas és Veréb Tamás. Jennifer lemezén bónuszként hallható a hollywoodi Record Plant Recording Studióban rögzített Til Tomorrow című sláger is, amelyet Amerika legnagyobb közszolgálati társasága, a PBS Los Angelesben mutatott be és nagy sikerrel vetítette tengerentúli adásaiban.

A lányom, Merry Christmas című albuma ebben az évben aranylemez lett. A lemez díszpéldányát az album producere, Zsoldos Béla Liszt Ferenc-díjas zeneszerző, a Zeneakadémia docense adta át az adventi koncerten, ami nemcsak a gyermekemnek, hanem számomra is egy nagyon kedves, szívmelengető ajándék lett 2021 karácsonyára. Közös örömünket megosztva a Stefánia-palotában rendezett koncert végén a közönség minden tagját megajándékoztuk egy albummal, hogy azt hallgatva még szebbé és meghittebbé varázsolhassuk a családok otthonait, és jó hangulatban készülhessenek az ünnepekre.

Jézus születésére készülve minden kedves ismerősömnek, követőmnek olyan áradó békességet és szeretetet kívánok, amilyet én is tapasztaltam Jennifer tegnapi koncertjén!
Isten áldja és óvja Önöket!” – írta Mága Zoltán a posztban.