Egy hölgy hozzászólásban kéri fel a vírustagadókat, hogy álljanak önkéntesnek, hiszen elgondolásuk szerint, őket úgy sem érheti el a koronavírus, ráadásul több helyen elkelne az orvosoknak a segítség. A harmadik hullám elérkezésével egyre többen kerülnek életveszélyes állapotba, ami az egészségügyi dolgozók számára is óriási kihívást jelent, hiszen egyre többen szorulnak így kórházi ellátásra, ráadásul az orvosok jelentős része az oltások terv szerinti haladásában tevékenykedik.

A Metropol már korábban beszámolt arról, hogy Gődény György folyamatosan lázítja az embereket az oltások ellen, sőt a követői már többször az utcára is vonultak. A csoport lelkes tagjai között olyanok is vannak, akik vakcina nélkül szereznének maguknak oltást igazoló papírt, ezzel veszélyeztetve mások életét.

A Doktor Gődény Facebook-oldal posztjai között szerepel egy olyan is, amelyben egy hölgy frappáns ötletet adott a csoport tagjainak és Gődény Györgynek.

„Mivel ti nem féltek, légyszi, jelentkezzetek Győrbe segíteni vagy bárhová, ahova kell! Sokan vagytok, és nem fog rajtatok a vírus! Kérlek, tegyétek ezt meg Magyarországért” – írta meg a tökéletes megoldást a helyzet kezelésére a kommentelő, aki nem elégedett meg ennyivel, ezért a posztban belinkelt egy cikket, miszerint Győrben önkénteseket toboroznak a Covid-osztályokra.