A 31 éves Sara Blake-Cheek milliomos lett, mióta 2020-ban elindította az OnlyFanst-oldalát, azóta szerepelt a Playboy címlapján is. Karácsony közeledtével pedig férfi előfizetőinek segít az ajándékválasztásban, vannak olyanok is, akik készpénzt küldenek neki, hogy ő maga vásárolhasson meghitt ajándékokat partnereiknek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sara Blake Cheek (@thesarablake) által megosztott bejegyzés

„Az Instagram-sztorimban közzétettem egy mémet, amely szerint a lányok nem akarják karácsonyra a Walmart testápoló készleteit. Ezt követően az OnlyFans-on lévő postaládámat elárasztották a srácok, akik azt kérdezték, mit tanácsolok, mivel lepjék meg barátnőjüket vagy feleségüket karácsonyra” – nyilatkozta a Daily Starnak a modell. „Azt mondom a követőimnek, vegyenek ajándékba egy távirányítós vibrátort, amit vezérelhetnek, csomagolják be, és tegyék bele egy nagy ajándékdobozba. Vagy vásárolják meg feleségük kedvenc fehérneműjét, amelyet látni szeretnének rajta, és tegyék bele az ajándékdobozba.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sara Blake Cheek (@thesarablake) által megosztott bejegyzés

Sara, aki férjével és gyerekeivel Floridában él, úgy véli, „mindenki nyer” diszkrét kiszolgálásával.

Nem vagyok megdöbbenve, hogy a házas férfiak előfizetnek, mert a régi mondás szerint mindegy, honnan jön az étvágy, amíg otthon vacsorázunk” – vélekedik Sara.