A Szent István Napra kilátogató vendégek idén is fix és jutányos áron juthatnak hozzá a rendezvényhelyszíneken kínált ételekhez és italokhoz, amely a tavalyi év tapasztalatain alapuló tudatos stratégiai döntés eredménye. A szervezők azt szeretnék, hogy a Szent István Napi étel- és italkínálat mindenki számára megfizethető legyen. Ennek része, hogy Szent István Nap termékeit árusító, hivatalos partnereket a látogatók egy jól látható, Szent István Nap-logóval ellátott matrica különbözteti meg a nem hivatalos partnerektől – írja a a Magyar Turisztikai Ügynökség közleményében.

A szervezők olyan szempontok mentén választották ki a partnercégeket, amelyek mind minőségben, logisztikai háttérben, mind pedig a széles spektrumú termékpalettában egyaránt megfelelnek az elvárásoknak, továbbá képesek kiszolgálni és termékeikkel ellátni a Szent István Nap helyszíneinek több milliós látogatószámát.

A rendezvénysorozat egyik fontos célja, hogy a látogatók széles termékkínálatból és kedvezményes áron választhassak termékeket. Ennek érdekében a szervezők számos céggel működnek együtt oly módon, hogy az adott termékkör minél több helyszínen elérhető legyen. Ilyen partner például a Borsodi Sörgyárak Zrt., amely a Szent István Nap sörét is biztosítja csapolva, valamint dobozos kiszerelésben, valamint a Coca-Cola Magyarország, amely a Cola mellett az ásványvízről és különféle üdítőitalokról is gondoskodik. Borban is széles választék lesz a Hilltop jóvoltából, míg az évszázadok óta tradicionális vendégváró ital, a pálinka is több ízben lesz elérhető a Kúnságszesz Zrt.-től.

A termékek kiválasztásában fontos szerepet játszott a hivatalos partnerek értékesítési tapasztalata, amely garancia arra, hogy a rendezvényre ellátogatók a legnépszerűbb élelmiszerekhez juthatnak hozzá nagyon kedvező áron.

Megnevezés

Eladási ár bruttó

Ásványvíz

190 Ft

Üdítő

350 Ft

Cola

290 Ft

Fuze Tea

350 Ft

Cappy

350 Ft

Burn

350 Ft

Dobozos Borsodi

350 Ft

Dobozos ízes

400 Ft

Csapolt Borsodi

350 Ft

Csapolt IPA

400 Ft

Bor dl

200 Ft

Szóda dl

90 Ft

Pálinka irsai

690 Ft

Pálinka szilva

590 Ft

Keserű

450 Ft

A Szent István Nap programja, valamint az előadókkal és a műsorokkal kapcsolatos részletes információk folyamatosan bővülő tartalommal a www.szentistvannap.hu weboldalon érhető el. A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják.