RETRO RÁDIÓ

Győrfi Pál meghatódott, amikor megkapta a vakcinát - VIDEÓ





Közösségi oldalán számolt be Győrfi Pál arról, hogy ő is megkapta hétfőn a koronavírus elleni védőoltást. Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője videót is posztolt, és azt mondta: a szúrás egyáltalán nem fáj, és megkönnyebbülés számára, hogy végre van védelem.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2021.01.04.
Beoltották a szóvivőt

Ma kaptam meg a koronavírus elleni oltás első fázisát az Üllői úti Klinika egészségügyi oltópontján - írta közösségi oldalán Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője, aki hétfőn megkapta a koronavírus elleni védőoltást.

„Nekünk példát is kell mutatnunk és bátorítani azokat, akik kételkednek, vagy még félelmeik vannak ” - Fotó:Facebook

A mentők szóvivője a vírus elleni oltás első adagját az Üllői úti Klinika egészségügyi oltópontján kapta meg. „Bevallom, kicsit meghatódtam, több okból is. Egyrészt azért, mert felemelő érzés volt látni, hogy a különböző korú, beosztású egészségügyi dolgozók, orvosok, nővérek, az Országos Mentőszolgálat bajtársai és a többi segítő szakember milyen lelkesen és fegyelmezett rendben veszi fel a védőoltást. Ez fontos, hiszen nekünk példát is kell mutatnunk és bátorítani azokat, akik kételkednek, vagy még félelmeik vannak. Másrészt azért, mert akikkel beszélgettem, mindenki ugyanazt érezte amit én: egyfajta megkönnyebbülést.

Sok hónapja, a vírus márciusi megjelenése óta erre vártunk, hogy legyen végre védőoltás,amivel magunkat, a családunkat és a betegeinket is meg tudjuk védeni ettől az alattomos ellenségtől, hiszen senki sem tudhatja előre, hogy ha elkapja, nála mennyire lesz súlyos a betegség. Érdemes volt kitartani. Szívből és meggyőződéssel javaslom másoknak is, hogy amint lehetőségük lesz rá, kérjék a védőoltást, mert minden szakértő szerint hatásos és biztonságos. Ráadásul a szúrás sem fájt! ” - írta a szakember, aki a Metropolnak korábban úgy nyilatkozott, hogy „most nagy kihívás, hogy az embereket a védőoltásra ösztönözzük, hiszen sokakban indokolatlan bizalmatlanság, ellenérzés van. Szeretnék ebben is segíteni, hiszen a járványt csak a lakosság többségének védőoltásával győzhetjük le. Ehhez egyrészt hiteles tájékoztatás, másrészt pozitív érzelmi viszonyulás szükséges – hangsúlyozta Győrfi Pál.





Ezeket olvastad már?
Egy másik csillag mentheti meg a Földet a Nap pusztításától

Egy másik csillag mentheti meg a Földet a Nap pusztításától

Gulyás Gergely fontos bejelentéseket tett a Kormányinfón

Gulyás Gergely fontos bejelentéseket tett a Kormányinfón

„Kijött belőle a reggeli és a szteroid is” – Aggasztó hírt közölt az SMA-s Tomika anyukája

„Kijött belőle a reggeli és a szteroid is” – Aggasztó hírt közölt az SMA-s Tomika anyukája

Most érkezett: gázolt a metró a Blahán: mentők vitték el az áldozatot – Fotók

Most érkezett: gázolt a metró a Blahán: mentők vitték el az áldozatot – Fotók

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás