Nem árt többet megtudni arról, hogyan gondolkodunk. Tesztünk az érzékelésre épít: mi az első dolog, amit kiszúrsz az alábbi ábrán? Válaszodból kiderül, mi a legnagyobb aggodalmad, ha együtt vagy valakivel!

Amennyiben egy idős hölgyet vettél észre először, akkor bár izgalmas számodra a gondolat, hogy romantikus kapcsolatban élsz, de meg is rémiszt. Ha megtalálod az igazit, akkor érdemes lesz másra szentelned az időd és felforgatni egy kicsit a terveidet! Ne félj, kapcsolatban élni nem unalmas, sokkal inkább új élményekkel teli kaland!

A katonák a háttérben azt jelzik, hogy attól félsz, partnered átver és kijátszik. Nyugi, mindenki a saját tempójában halad, a szerelemhez és a ragaszkodáshoz idő kell. Ha aggódsz a jövőtök miatt, akkor az összeesküvés-elméletek szövögetése helyett inkább beszélj a pároddal arról, hogyan érzed magad.

Ha egyből a lovasok tűntek fel, akkor az a legnagyobb félelmed egy kapcsolatban, hogy meg kell őrizned a legjobb megjelenésed. Ezek a katonák az éberséget szimbolizálják, de itt az ideje, hogy kicsit lazítsd és túllépj a gátlásaidon. Mindenkinek vannak hibái, partnered ezekkel együtt van odáig érted!

A lovat szúrtad ki először? Számodra rémálom az a gondolat, hogy a rossz emberbe zúgsz bele. Mindenkinek nehéz szembenéznie az elutasítással, de nem szabad hagyni, hogy a bizonytalanság gátat szabjon a szerelemnek.