Egy melbourne-i nő azt gyanította, hogy a vőlegénye megcsalja, ezért megnézte párja e-mailjeit – A legnagyobb sok akkor érte, amikor megnyitotta az ott talált videókat: önmagát látta viszont a felvételeken, amint vőlegénye megerőszakolja, miközben ő alszik.

A férfi, akivel több mint két évig volt együtt, a hétfői tárgyaláson bevallotta, hogy hétszer erőszakolta meg, és 21-szer szexuálisan bántalmazta a tudta nélkül – írja a theguardian.com. A nő a rövid, többnyire pár másodperces felvételeken a tetoválásaiból tudta magát azonosítani. A kilencből egy videó volt csak hosszabb, azon 12 percen át láthatók a borzalmak.

Az áldozat mély fájdalmat és undort érez amiatt, hogy valaki, akivel kapcsolatban volt, ilyen durván elárulta. „Fogalmam sincs, hogyan tudok a jövőben újra megbízni bárkiben is egy intim kapcsolatban” – nyilatkozta. Hozzátette, hogy emiatt nem tudja tartani a kapcsolatot a tettes két gyermekével és a többi hozzátartozójával, akikre a saját családjaként gondolt. A tárgyalás a férfi meghallgatásával folytatódik.