Külön asztal, jégbe hűtött pezsgő – Magyar Péter VIP-bulija a Szigeten

Egyre több exkluzív buliban „engedi ki a gőzt” a Tisza Párt elnöke.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.08.11.
Módosítva: 2024.08.11.
Magyar Péter Sziget vip buli

Ahogyan arról szombaton a Metropol elsőként beszámolt, Magyar Péter a Sziget Fesztivál VIP részében bulizott a barátaival a héten. Az ellenzéki politikus megadta a módját az estének, jégbe hűtött pezsgővel és külön asztalnál hallgatta a Sziget aznapi fellépőit. Magyar kínosan ügyel arra, hogy exkluzív bulijairól ne adjon hírt a Facebook-oldalán, nem volt ez másként most sem. A baloldali politikus követői előtt nem büszkélkedett el azzal, hogy a Sziget VIP részének vendége volt. A 24.hu fotói azonban lebuktatták Magyart.

HZ1_4262
Magyar Péter a Sziget VIP-részlegén bulizott (Fotó: Magyar Nemzet)

A fényképek tanúsága szerint a Tisza Párt elnöke barátai társaságában egy számukra foglalt asztalnál, előttük jégbe hűtött pezsgővel múlatta az estét.
Nem ez volt az első alkalom, hogy Magyar Péter VIP-körülmények között szórakozott. A budapesti alvilág kedvenc éjszakai VIP klubjában a Lockban is ragaszkodott az egyébként zártkörű „legénybúcsúk” lebonyolítására szolgáló VIP-szobákhoz. Természetesen Magyar Péter a Szigeten sem adta alább.
A csütörtök esti költségek lapunk számításai szerint több száz ezer forintra rúgtak, hiszen a nagyjából 78 ezer forintos jegyből Magyar nem csak magának, de barátainak is szerzett.

Egy nap, egy főre 77 500
VIP-szektor – Magyar nem adja alább
All inclusive ellátás, korlátlan italfogyasztással

 


 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás