„Az idő minden sebet begyógyít” – írta térdműtétje után a 31 éves testépítő, majd nem sokkal később meghalt

A fiatal sportoló mindössze 31 évesen vesztette életét.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.05.30.
Módosítva: 2024.05.30.
testépítő tragédia gyász halálhír

Tragikus hírek érkeztek Németországból. Május 26-án az otthonában ugyanis holtan találtak rá a 31 éves Kevin Gebhardtra, aki mindössze néhány héttel ezelőtt esett át egy térdműtéten. A fiatalember profi testépítő és edző volt, hirtelen halála lesújtotta a sportág szerelmeseit. A halál okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de az ismerősei szerint a kórházi beavatkozásához lehetett köze.

Április 26-án Kevin még vidáman posztolta az Instagram-oldalán, hogy átesett egy térdműtéten és jelenleg otthonában lábadozik – számolt be róla a DailyStar.

Az idő minden sebet begyógyít

– írta képéhez a sztársportoló, aki 14 éves kora óta rendszeresen edzett és versenyzett. Kevin nemcsak hazájában volt híres testépítő, sokszor járt Amerikába is edzeni, ahol más versenyzőkkel együtt készültek a versenyeikre. Itt ismerkedett meg a világbajnok testépítővel, Dorian Yatesszel és Milos Sarcev Gebhardttal is, aki most szomorú sorokkal emlékezett meg barátjáról. 

Túl korán veszítettünk el vastestvérem. Tegnap este értesültem róla, hogy egykori sportolómat és barátomat holtan találták meg a németországi lakásában. 2018 óta ismertem Kevint, amikor még amatőr volt. Segítettem neki profivá válni és több profi versenyre is elkísértem.

 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás