A hideg kiráz majd ettől a videótól: ufómaradványokat mutattak be Peruban





Igen jól olvastad, két nem emberi lény holttestét találták meg, amit be is mutattak.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.09.14.
UFO Mexikó maradványok

Két állítólagos „nem emberi” idegen holttestet mutattak be mexikói politikusoknak – számolt be róla a Sky News. A mumifikálódott példányokat üvegvitrinekben helyezték el, és úgy mutatták be a mexikói kongresszusnak. Az esemény világszerte nagy port kavart és nem csak az ufórajongók körében. 

Ez az egyik idegen tetem Fotó: X (Twitter)

A politikusoknak azt mondták, hogy a tetemeket a perui Cusco városában találták meg, melyeket 1000 évesre becsülték.

A mexikóvárosi esemény élén Jaime Maussan újságíró és ufókutató állt, aki eskü alatt vallotta, hogy DNS-ük csaknem egyharmada „ismeretlen”, és a példányok nem részei „földi evolúciónknak” – jelentette a mexikói média.

Ezek a példányok nem részei földi evolúciós történelmünknek

– mondta a mexikói kormánytisztviselőknek és az Egyesült Államok képviselőinek tartott előadásában Jaime.

Azt előadás során azt is kihangsúlyozták, hogy a két tetem nem egy ufóbalest során kerültek a Földre, mivel kovaalgabányákban találták meg őket, és az idő során megkövültek.

A legújabb felfedezésről szólva Maussan a mexikóvárosi delegációnak elmondta, hogy a példányokat a Mexikói Autonóm Nemzeti Egyetemen vizsgálták meg.

Az eseményen az is elhangzott, hogy a tudósok radiokarbon kormeghatározást használtak a DNS-bizonyítékok összegyűjtésére, és a röntgensugarak kimutatták, hogy az egyikben „tojás” van.

A kongresszus képviselőiben gondolatokat és aggodalmakat ébresztettek az elhangzottak, valamint leszögezték, hogy a témával tovább kell foglalkozni.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás