Darázscsípéssel fog kitörni a zombiapokalipszis, így élheted majd túl





Hátborzongató világvégét jósol egy időutazó, de nem a zombivírussal lesz vége mindennek.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.08.23.
zombiapokalipszis időutazó covid darázs

Egy időutazó a TikTokon azt állította, hogy 2033-ban zombiapokalipszis sújtja majd a Földet. A közösségi médiaplatformon @aesthetictimewarper néven megtalálható felhasználó azt állítja magáról, hogy valójában 2714-ből származik. Elképesztő és egyben hátborzongató jóslataival már 1,2 millió követőt gyűjtött magának. 

Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

Videóját, melyben nyilvánosság elé tárta hátborzongató zombijóslatát, márt több mint 58 ezerszer nézték meg, és több mint kétezer lájkot kapott.

Az apokalipszis a jelek szerint azután fog kezdődni, hogy egy embert megcsíp egy darázs, amelynek „furcsa vegyi anyagok vannak a fullánkjában”. Azonban nincs okunk elkeseredni, ugyanis az időutazó szerint néhány évvel később megtalálják a gyógymódot. 

További jóslatai között szerepel, hogy 2024 február 2-án felfedezik Atlantisz elveszett városát, áprilisban pedig egy új omega Covid-törzset fedeznek fel, ami újabb világméretű lezárást eredményez. Azt is állítja, hogy március 9-én felfedeznek egy aszteroidát, amely 2056-ban csapódik be a Földbe.

(VIA)





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás