Napokkal korábban írtuk meg, hogy Vastag Csabira újra rátalált a szerelem, aki a Story magazin megkeresésére elmondta, hogy párjával, Evelinnel tavaly ősszel találkoztak. Az énekes elmondása szerint már szinte akkor tudta, hogy valami különleges van köztük kialakulóban. Rövid időn belül a szerelmesek össze is költöztek.

Miután kiderült, hogy Csabának új szerelme lett szinte azonnal beindultak a találgatások, hogy az énekes exével, Görgényi Fruzsinával azért szakított, mert nem szeretett volna tőle gyereket.

Görgényi Fruzsina tisztába tette a dolgokat

Fruzsina az Instgram-oldalán egy videóban üzent:

„Nem szoktam ilyet csinálni tudjátok jól. Nem is lesz belőle rendszer, történtek dolgok és én azt gondoltam, hogy három nap alatt csak csitulnak a kedélyek, de nem így történt. Úgyhogy pár dologra szeretnék reflektálni magam miatt. Nagyon sokan írtátok nekem sajnálatotokat kifejezve, hogy milyen rossz lehet az én lelkemnek, hogy Vastag Csabi nem akart tőlem egy gyereket sem, most meg hirtelen négyet is akar valakitől. Csekkoljátok le nyugodtan, soha egy interjúban sem mondtam, hogy a kapcsolatunk azért ért véget, mert én nagyon akartam volna gyereket, Csabi meg nagyon nem. Ez nem igaz, ez egy koholt elképzelés. Csak az embereknek természetükből fakadóan kell valamilyen kapaszkodó, nem tudják elképzelni, hogy két ember kapcsolata szépen lecseng. Ja, és hasonlítgatni sem kell engem a kislányhoz, mert hát másfél év eltelt, nagyon jó kapcsolatot ápolunk a Csabival, nagyon szeretjük egymást mint barátok, de én nem szeretnék többet Vastag Csabi exe lenni, én Görgényi Fruzsina vagyok, színésznő, keressetek a képernyőn és szurkoljatok, hogy minél többet legyek ott, járjatok színházba és ne féltsetek” – mondta a videóban Fruzsina.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Görgényi Fruzsina (@gorgenyifruzsina) által megosztott bejegyzés