Igazi bomba párost láthatnak a nézők a Bezár a bazár! csütörtök esti adásában! Detti, a csinos édesanya lányával, Natival próbál szerencsét a TV2 sikerműsorában.

Detti életútja rendkívül izgalmas: lovas terapeutaként dolgozott, majd később légi kísérőként járta be a világot – a gyermekeivel együtt. Detti azért döntött e szakma mellett, mert korábban nagyon félt a repüléstől, és így akart kilépni a komfortzónájából. Ennek előnyeit a gyermekei is megtapasztalták. „Sokszor előfordult, hogy anyu délután szólt: pakoljunk, mert este indulunk Los Angelesbe. Az osztályfőnökömnek ennél fogva már Amerikából írtam meg, hogy most néhány napig távoktatásból pótolom az anyagokat” – mesélte nevetve a Metropolnak a Nati, aki egy évvel ezelőtt meglepő hírt kapott.

Nagyon boldog voltam, amikor kiderült, hogy felvettek a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre. El is újságoltam anyunak, aki vidáman közölte: őt is felvették a jogi egyetemre.” Dettinek mindig is fontos volt a tanulás, imád új ismeretekre szert tenni.

„A gyermekeimet meglepte, amikor elmondtam nekik, hogy Natival együtt én is visszaülök az iskolapadba. Öt évvel ezelőtt elváltunk az édesapjával, az azóta eltelt időben pedig fontos volt számomra, hogy megfelelő önismeretre tegyek szert, és bővítsem a tudásomat. A jogban megszerzett ismereteimet főleg az állatok és a gyermekek védelmében szeretném hasznosítani” – fogalmazott Detti.

Édesanya és lánya nagyon jól érezték magukat a műsorban, de hogy miként vették az akadályokat, az kiderül csütörtök este, 20.45-kor a Bezár a bazár! adásából!

Fotó: TV2