Feszült pillanatoknak lehettek szemtanúi a nézők vasárnap este a Sztárban sztár leszek!-ben. Talán otthon, a képernyők előtt is, de a stúdióban biztosan vágni lehetett a feszültséget, mielőtt Tilla bejelentette a műsor harmadik kiesőjét.

A Bors újságírója a helyszínen volt, amikor kiszúrta, hogy valaki még a többi nézőnél is jobban izgul. A titokzatos rajongó nem más volt, mint Vincze Liza, aki elsőként esett ki a versenyből. Mielőtt kiderült, hogy Szaszák Zsoltnak vagy Kárász Dávidnak kell-e távoznia a műsorból, a lány gyakran az arcához kapott, képtelen volt egy helyben maradni: felállt, leült, állandóan babrált valamivel. Amikor a műsorvezető bejelentette, hogy Dávid folytathatja a versenyt, még egy könnycsepp is legördült az arcán. Micsoda kötelék kell ahhoz, hogy ilyen érzelmek kerüljenek elő? Talán a kulisszák mögött épp kibontakozóban van a Sztárban sztár leszek! idei évadának első románca?

Fotó: Bors

A találgatások elkerülése érdekében a Bors megkérdezte Kárász Dávidot, aki nem tagadta le, sőt megerősítette, hogy nagyon kedveli a lányt.

Igen, Liza eljött a stúdióba szurkolni. Nagyon megkedveltük egymást a verseny alatt, közel kerültünk egymáshoz, szerintem nagyon jó fej csaj – mondta kicsit szégyenlősen az énekes, aki igyekezett nyomatékosítani, hogy nem kell továbbgondolni a lánnyal való kapcsolatát. Egy biztos, Liza gesztusai árulkodóak voltak, a többi pedig idővel úgyis elválik.

Kárász Dávid az Inner Circle (Sweat) című dalát adta elő – Fotó: TV2