Tavaly decemberben az egész országot megrázta a hír, hogy Covid-fertőzésben elhunyt Kóbor János, az Omega frontembere. És bár minden rajongót megtört a hír, de a legjobban feleségét és lányát, Lénát. Az egyébként sikeres üzletasszony, Deme Zsóka azóta is gyászban él, aki próbál erős lenni, „összerakni magát”, mielőtt kilép az ajtón, ám férje elvesztésén még nem tudta magát túltenni, az esték igen nehezen telnek a társvesztett özvegynek.

Kóbor János feleségével és kislányával Fotó: Bors

Ahogy telik az idő, az ember azt várná, hogy könnyebb legyen, de mégsem. Ugyan elvonja a figyelmemet a sok ­teendő, és ha gyakorlati dolgokról beszélünk, de a férjem minden pillanatomban benne van, és akarom is, hogy benne legyen. Át kellett szerveznem az életemet, lassan tudomásul véve, hogy nincs már mellettem. De szerencsére én egész életemben a problémákat nem bajnak, hanem megoldandó feladatnak fogtam fel” – vallott érzéseiről a Blikknek a volt modell, aki bevallotta azt is, hogy „minden úgy áll, mintha tegnap lépett volna ki az ajtón” férje, Kóbor János.

Még tart a gyász időszaka

Az özvegy mind a mai napig szeret bemenni Kóbor János stúdiójába, visszaemlékezni a múltra, nézegetni a fényképeket, személyes tárgyakat, hiszen minden úgy van még, ahogy azt férje hagyta. Számára még nem sikerült az elengedés.

Be kell látnom, hogy az élet mégiscsak megy tovább. Szép lassan alakulnak ki az új tervek és vágyak is. De ma még úgy érzem, hogy a béke és az elengedés nagyon távoli. Olyannyira, hogy még nem volt lelkierőm, hogy elrakjak bármit is” – tárta fel érzéseit a lapnak a gyászoló özvegy.