RETRO RÁDIÓ

L.L. Junior drámája folytatódik: így próbál szabadulni kacsalábon forgó villájától





Egyre vészjóslóbb jelek mutatják, hogy nem átmeneti gond van az énekes házasságában. Kinga pár hete elköltözött a közös gyermekükkel a házukból, amit most sürgős eladásra kínál a zenész. 



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.13.
vészjósló

Nemrég számolt be a Bors arról, hogy L.L. Juniortól elköltözött a felesége, Körtvélyessy Kinga. Az asszony a közös kislányukat is magával vitte, a kapcsolatuk megromlásának a hírek szerint a szülési depresszió lehetett az okozója.

A páros 2017-ben jegyezte el egymást, majd egy se veled, se nélküled kapcsolat után két évvel ezelőtt végül összekötötték az életüket. Az első közös babájuk, Lili tavaly szeptemberben jött világra, a kicsi érkezése pedig úgy tűnt, jól összekovácsolta az erős akaratú szüleit. A béke azonban nem tartott sokáig, a hírek szerint egyre gyakoribbak voltak otthon a veszekedések. Hogy valami nem stimmel kettejükkel, azt már a nyár elején sejteni lehetett, hiszen L.L. Junior közösségi oldalain igencsak ritkán posztolt fotót a kislányával, Kingával pedig szinte egyet sem. Úgy tűnt, kevés közös programot szerveznek, ritkán látják egymást.

A szakítás híre mégis letaglózta a pár baráti körét, az ismerősök szentül hisznek abban, hogy még van esély a békülésre, ennek azonban ellentmondani látszik, hogy szerda délután megjelent egy hirdetés az ország egyik legnagyobb ingatlankereskedő portálján, melyet a fotók alapján nem volt nehéz beazonosítani: Junior bizony árulja a családi fészket. Azt a házat, amit a zenész élete fő művének tart, amiért évtizedeken át keményen dolgozott, amiben a gyerekszoba még szinte érintetlen, ahol minden szög, szobor, de még az utolsó fűszál is az ő elképzelései szerint áll.

Nyilvánvaló, hogy Junior egy boldog családot álmodott ide, ennek hiányában viszont nincs maradása. Az új tulaj egyébként nagyon jól jár az ingatlannal, a törökbálinti ház az elegáns Tükörhegyre néz, a prémiumpázsittal körülvett kerti medencéből a budai hegyeket látni, vagy éppen az augusztus huszadikai tűzijátékot… Az örökpanorámás, 240 négyzetméteres, háromszintes, két fürdőszobás, hatteraszos, kétgarázsos ingatlant 280 millió forintért dobták piacra, ami ár alatt van, nyilvánvaló, hogy gyorsan szeretnének megszabadulni tőle – írja a Bors.

Az üggyel kapcsolatban a lap megkereste L.L. Juniort, de a zenész, bár gondterhelt hangon megerősítette az értesüléseinket, hogy eladó a ház, nem kívánt nyilatkozni a témában.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás