Nemrég számolt be a Bors arról, hogy L.L. Juniortól elköltözött a felesége, Körtvélyessy Kinga. Az asszony a közös kislányukat is magával vitte, a kapcsolatuk megromlásának a hírek szerint a szülési depresszió lehetett az okozója.

A páros 2017-ben jegyezte el egymást, majd egy se veled, se nélküled kapcsolat után két évvel ezelőtt végül összekötötték az életüket. Az első közös babájuk, Lili tavaly szeptemberben jött világra, a kicsi érkezése pedig úgy tűnt, jól összekovácsolta az erős akaratú szüleit. A béke azonban nem tartott sokáig, a hírek szerint egyre gyakoribbak voltak otthon a veszekedések. Hogy valami nem stimmel kettejükkel, azt már a nyár elején sejteni lehetett, hiszen L.L. Junior közösségi oldalain igencsak ritkán posztolt fotót a kislányával, Kingával pedig szinte egyet sem. Úgy tűnt, kevés közös programot szerveznek, ritkán látják egymást.

A szakítás híre mégis letaglózta a pár baráti körét, az ismerősök szentül hisznek abban, hogy még van esély a békülésre, ennek azonban ellentmondani látszik, hogy szerda délután megjelent egy hirdetés az ország egyik legnagyobb ingatlankereskedő portálján, melyet a fotók alapján nem volt nehéz beazonosítani: Junior bizony árulja a családi fészket. Azt a házat, amit a zenész élete fő művének tart, amiért évtizedeken át keményen dolgozott, amiben a gyerekszoba még szinte érintetlen, ahol minden szög, szobor, de még az utolsó fűszál is az ő elképzelései szerint áll.

Nyilvánvaló, hogy Junior egy boldog családot álmodott ide, ennek hiányában viszont nincs maradása. Az új tulaj egyébként nagyon jól jár az ingatlannal, a törökbálinti ház az elegáns Tükörhegyre néz, a prémiumpázsittal körülvett kerti medencéből a budai hegyeket látni, vagy éppen az augusztus huszadikai tűzijátékot… Az örökpanorámás, 240 négyzetméteres, háromszintes, két fürdőszobás, hatteraszos, kétgarázsos ingatlant 280 millió forintért dobták piacra, ami ár alatt van, nyilvánvaló, hogy gyorsan szeretnének megszabadulni tőle – írja a Bors.

Az üggyel kapcsolatban a lap megkereste L.L. Juniort, de a zenész, bár gondterhelt hangon megerősítette az értesüléseinket, hogy eladó a ház, nem kívánt nyilatkozni a témában.