Koronavírusos lett, négy napja lázasan fekszik Kapás Bogi





Kapás Boglárka döntőbe került és a hetedik helyen végzett a 200 méteres pillangó döntőjében a budapesti vizes világbajnokságon. Bogi már az augusztus 11-én kezdődő Európa-bajnokságra készülne, de a koronavírus újra ledöntötte a lábáról. Napok óta lázasan fekszik.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.01.
Hatalmas pech

Kapás Boglárka kapott néhány nap pihenőt a budapesti világbajnokság után, de ahogy edzője a Borsnak elmondta, már napok óta nincs az uszodában a világbajnoknő. 38 fok feletti lázzal küzd.

Bogi újra koronavírusos – mondta Virth Balázs. – Magam is csak telefonon beszéltem vele, elmondta, nagyon megviseli, hogy már negyedik napja magas lázzal küszködik. Szegénynek alaposan kijut az utóbbi időben a gondokból. Bogi először 2020 márciusában kapta el a vírust, most pedig ismét beteg lett.

Az olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok a budapesti vébére is nehezen tudott felkészülni családi tragédia, betegség és a hosszan tartó derékbántalmai miatt. Csak a verseny előtti utolsó napokban dőlt el, hogy rajtkőre állhat.

Bogi az átlagnál is keményebb csaj, néha magam is csodálkozom azon, honnan veszi a lelkierőt a már-már menetrendszerű újrakezdésekhez – folytatta a mester. – Most is nehéz próbatétel előtt áll, hiszen legalább egy hétig ki sem léphet otthonról, és ha tünetmentes, akkor következik a kötelező kardiológiai vizsgálat. Ha minden rendben lesz, akkor kezdhet tréningezni. Egy biztos, Bogi egészsége a legfontosabb, siettetni tilos a visszatérését.

Hat hét múlva kezdődik Rómában az Európa-bajnokság. Amint azt Virth Balázs elmondta, Bogi alig várta, hogy ismét az Örök Városban versenyezhessen.

– A vébé is feldobta, na­gyon készült Rómára, mert imád ott versenyezni, szép emlékei vannak róla. Remélem, ha megkapja a zöld jelzést az orvostól, akkor – bár rövid az idő – fel tud készülni az Eb-re. Még az egészséges úszóknak is nagy kihívás egy vébé után újra csúcsformába kerülni, de nem lehetetlen a küldetés. Ha Bogi meggyógyul, durván három hete lesz tréningezni, ebből két hét az intenzív edzés, egy hét pedig a formába hozásra kell. Nem könnyű a helyzet, és ma még én sem tudom, mit hoz a jövő.

Virth Balázs búcsúzóul még elmondta a Borsnak, reméli, hogy Bogi, aki az utóbbi időben nem sok jót kapott az élettől, nyáron örömmel mondja ki a boldogító igent párjának, Telegdy Ádámnak.

Bogira ráférne már egy jó adag boldogság, mert megérdemli!





Ezeket olvastad már?
Óriási veszteség érte Oszvald Marikát

Óriási veszteség érte Oszvald Marikát

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás