„Nem szabad, hogy a félelem irányítsa az életünket” – Tóth Gabi így küzd meg a démonjaival





Talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne rettegne valamitől.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.08.
aggódás

A fóbiák leküzdése az egyik legnehezebb kihívás az ember életében. Azonban legyen bármekkora a félelem, vannak helyzetek, amikor úrrá kell tudni lenni rajtuk. Így gondolja ezt Tóth Gabi is, akinek kislánya születése óta egészen másként kell élnie, még akkor is, ha számos dolog van, amitől korábban rettegett.

Az énekesnő a Család.hu oldalára írt blogjában árulta el, ő hogyan küzd meg a „démonjaival”.

Vannak dolgok, amiktől félünk, vannak, melyektől rettegünk és a legtöbb embernek akadnak fóbiái is. Mondanom sem kell, hogy én az utóbbiak csoportját erősítem” – kezdte írását Tóth Gabi.

„Ez nem könnyíti meg az életemet, de eddig úgy voltam vele, hogy »na bumm, majd elkerülöm az olyan helyzeteket«. Tulajdonképpen több-kevesebb sikerrel ment is. Inkább kevesebb… és tényleg csak eddig. Hanni érkezésével azonban »picikét« megváltozott a helyzet. Bőven akadnak helyzetek, amiket már nem tudok elkerülni, és a saját félelmeimet messze felülírja, hogy ő soha ne féljen csak azért, mert én félek.”

Az énekesnő számára egy darázscsípés is végzetes lehet

Szóval az egyik legnagyobb félelmem az allergiákhoz kapcsolódik. Nekem bőségesen jutott belőlük. A mogyoróra, darázscsípésre és a déli gyümölcsökre vagyok allergiás. De nem csak úgy, hogy kiütéseim lesznek, ha véletlenül bekapok egy szem mogyorót, hanem ennél jóval komolyabb következményei lehetnek, ahogy sajnos egy darázscsípés is végzetes lehet. Így már talán érthető, hogy rettegek attól, hogy Hanni is örökölte ezeket. Az egyiket – már úgy tűnik – sikerült is, mert pár hónapja kiderült, hogy allergiás a mangóra. Egy életre megtanultam, hogy hétvégén semmi újat nem kóstoltatok a gyerekkel” – jelentette ki Tóth Gabi.

Fontos megőrizni a nyugalmat

„Viszont még egy dolgot szeretnék kérni tőletek. Ez a »ne pánikolj, mert megérzi a gyerek, és miattad fog ő is pánikolni« témája… A pánik nem olyan dolog, amit egyik pillanatról a másikra, egy gombnyomással megállítunk” – írja az énekesnő. A Család.hu oldalán az is kiderül, hogyan tud megbirkózni a félelmeivel Tóth Gabi.

 





Ezeket olvastad már?
Most kiderült: ez lett végül a Házasság első látásra párjaival

Most kiderült: ez lett végül a Házasság első látásra párjaival

Óriási veszteség érte Oszvald Marikát

Óriási veszteség érte Oszvald Marikát

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás