Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Xantus Barbara is kénytelen volt másodállást vállalni a járvány miatt, mint sok művésztársa is. Most a színésznő maszkokat árul, ezzel csökkentve bevétel kiesésének egy részét.

Xantus Barbara egyik barátja a Ripostnak elmondta, sokkal könnyebb helyzetben lennének, ha még meglenne Barbara nagyapai öröksége, de azt sajnos ellopták. A közeli ismerős a lapnak azt is elmondta, hogy rendőrségi ügy lett a dologból.

Barbarának volt egy festménye, amit valaki elvitt aukcióra és egy év után sem adta vissza. Helyette egy mázolmányt akart visszaszolgáltatni, egy másik képet, amit a család természetesen nem fogadott el, a sajátjukat szerették volna visszakapni. Mivel ez nem történt meg, rendőrségi feljelentés lett a dologból„ – derült ki a baráttól.

Ez egy Szántó Piroska alkotás, a Csontvázak című festményről van szó. Ez egy nagyon híres alkotás, melyet Barbara még a nagypapájától örökölt. Sok millió forintot nem, de néhány százezer forintot megér a kép, ami a jelenlegi pandémiás helyzetben, sokat segíthetett volna a családnak” – jelentette ki a színésznő ismerőse.

A közeli ismerős legbelül abban bízik, hogy e cikk nyomán a kép új tulajdonosa értesül arról, hogy az alkotást jogtalanul adták el neki. A Ripost megkereste a jogos tulajdonost, Xantus Barbarát, aki megerősítette az információit.