Kiderült az igazság Bódi Csabi balesetéről





Bódi Csabi nyáron szenvedett autóbalesetet, mikor éppen az egyik koncertjére sietett. Szabálytanul elé kanyarodott egy másik autó, a karambolban pedig az énekes és a vele utazó technikusa is megsérült.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.30.
nyomozás baleset Bódi Csabi rendőrség határozat

Bódi Csabi július elején szenvedett autóbalesetet, mikor éppen az egyik fellépésére sietett Áporkára. Az énekes az 51-es út szigethalmi elágazásánál ütközött, autója pedig totálkárosra tört. Közel ötmilliós kár keletkezett benne. Arról nem is beszélve, hogy Csabi és a vele utazó technikusa is megsérült, akinek eltört a csigolyája, és azonnal kórházba kellett szállítani.

Most, hónapokkal a baleset után azonban fellélegezhet a népszerű zenész.

Lezárták a nyomozást

Csabi végre hivatalosan is be tudta bizonyítani az igazát, miszerint a balesetben nem ő volt a vétkes fél. A rendőrség ugyanis lezárta a nyomozást, és határozatban küldte meg az énekes részére, hogy a másik autós közlekedett szabálytalanul.

„Megérkezett a határozat a balesetemmel kapcsolatban, a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság küldte ki. A levélben egyértelműen szerepel, hogy nem én vagyok a vétkes fél, szabályszerűen közlekedtem. Sokan ítélkezőek voltak velem szemben a balesetem után, engem hibáztattak miatta, de most kiderült, hogy nem volt igazuk.”

Sokkot kapott a baleset helyszínén

Csabi közel 20 percig feküdt a sokktól a baleset helyszínén, elmondása szerint sokáig fel sem tudta fogni, hogy mi történt. Egy korábbi interjúban pedig azt is elárulta, hogy nemcsak lelkileg, de fizikálisan is megszenvedte a karambolt, ugyanis ömlött a vér a kezéből, nem tudta mozgatni az ujjait, és a mellkasa is szorított. Ám az énekes ennek ellenére sem hagyta cserben a rajongóit. A balesete után édesapja és a családja a helyszínre sietett, majd elvitték Csabit, hogy meg tudja tartani a koncertjét. Ehhez pedig hatalmas lelkierőre volt szüksége a zenésznek.

Fotó: Facebook

Áradt a rosszindulat

Mikor a zenész beszámolt balesetéről, sokan azzal vádolták, hogy biztos ő szabálytalankodott, és túl gyorsan hajtott. Mikor közzétette, hogy hány millió forintos kár keletkezett autójában, olyan kommentek érkeztek, hogy csak felvág a pénzével. „A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság megküldte a határozatot: nem én vagyok a vétkes fél! Na, ilyenkor mi van? Várom a bocsánatkérő üzenetet mindazoktól, akik kárörvendőek és ítélkezőek voltak velem szemben. Kiderült, hogy mégis szabályszerűen közlekedtem!” - írta most Csabi Instagramján, ahol a rendőrségi végzést is közzétette.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás